-
Serveye teknik analizle baktim. Bist endeksinde ozellikle aşagi dogru sert dalgalanma olmazsa 28/29 Kasima kadar yani 2/3 gune tepki vermesi gerekiyor.Sistem bunu soyluyor. Ancak yazdigim tarihler hafta sonuna denk geldiginden tepki 27 Kasim cuma gununecede olabilir, 30 Kasim 1 Aralik'a da sarkabilir.
Yazdiklarim grafigin dilidir kendi dusuncelerim degildir. Ayrica bu yzzdiklarimda al sat tavsiyesi olarak kabul gormesin.
Arkadaslar arada mesaj yazinki forumu ziyaret ettiginizi ve okudugunuzu ayrica dusuncelerinizi elestiri yönünde de olsa gorelim.
Selametle kaliniz. Hayirli geceler. Bol bereketli ve herseyden onemlisi kazanclarimiz helalinden olsun.
Not: Kullandigim program hafta sonunu analize dahil ediyor. Halbuku cogu program hafta sonunu otomatik olarak pas gecer.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri