Sayfa 112/1003 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. viopta 150 bin üstüne her çıkışında inanılmaz hacimli satış geliyordu hemen endeks kontratına neredeyse 7-8 gündür. Bugün kapanışa doğru yılanoğlu gibi sinsice süzülüp 151 üstü kapadı. biri de demedi ki dur satacağım. trendin pili var gibi bir süre daha.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    viopta 150 bin üstüne her çıkışında inanılmaz hacimli satış geliyordu hemen endeks kontratına neredeyse 7-8 gündür. Bugün kapanışa doğru yılanoğlu gibi sinsice süzülüp 151 üstü kapadı. biri de demedi ki dur satacağım. trendin pili var gibi bir süre daha.
    Beni korkutan, son 1 haftadır rsi uyumsuzluğuydu. Bist 100 günlük grafikteki son zamanlardaki rsi uyumsuzluğu da(endeks çıkarken rsi düşmesi) bugün bir miktar düzeldi gibi.

Xtumy, bugün bist100 paralel hareket etti. Ama rsi uyumsuzluğu xtumy endeksinde halen devam ediyor.

3. burası ilkokulmu ?insanların yazdıklarını okumayı cozecez diye bi mecburiyet yok..
    hepimiz 30 40 yaş üstündeyiz
    bencede dogru dürüst bi yazım sekliyle yazılması gerekir iletilerin

4. eib 0.15 %
    mac 1.09 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Tca % - 0.61
    Zpf % - 0.55
    Zpe % + 1.61

6. Ben de niye böyle yazdığını sormuştum cevap vermemişti sonra baktım anlamak için çok uğraşıyorum bıraktım okumadan geçiyorum. Bisverin polemiğe gerek yok foruma da zararı var. Okumayın geçin.

7. https://twitter.com/MehmetGerz53

şifreyi çözüp twit adresini buldum. sn. sütbıyık'ın dediği gibi fon son duyurusunda yönetim ucretlerini düşürmüş, artık araştırmayı kendi bünyesinden alacakmış vs. yani bir yenilenme, daha ciddi bir hevesle bakmaya başlama görünüyor.
    ata portföyün aya ve aav fonlarına bir süre daha yakından bakalım, izleyelim.

8. NNF'nin en önemli faydalarından biri bu oldu aslında. spekülatif ve yüksek getirinin bir ayda 300m tutarında yatırımcı çekebildiğini gördü firmalar. Daha ciddiye almaya başladılar işi. Dur bakalım biraz toparlanalım dediler. Aslında yavaş yavaş iyi fonların portföy çekmesi gibi bir trend oluyor ancak sorun, fon kötüleşince aynı meblağlar çıkmıyor. Bunun nedeni de bizim yatırımcının hissedeki gibi asla zararımı çıkarmadan çıkmam anlayışı olabilir. Sırf bu nedenle başta marketingi güçlü tutup, araştırma ve hisse seçimine yoğunlaşma zayıf kalıyor. Mesela sırf hisse alım satım komisyonları benim kurumlardan aldığım oranlardan yüksek olan hisse fonalr var. Onca işlem yapıyorsun, bir zahmet sen cüzi komisyonla yap.
    Benim umudum endeks fonlarının artık tümü ile byf'ler haline gelip piyasada işlem görmesi. Bizim gibi mutual fon yatırımcılarının da alternatiflerinin çoğalması.

Sayfa 112/1003 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •