Sayfa 295/607 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4851 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    Yıllık getiri.. % 436
    PD/DD .. 8

Uçacak kaçacak diyen arkadaşlar neye göre diyor, gerçekten merak ediyorum bende... sektör ortalaması PD/DD 28 filanmı, gerçekten bilmediğim için soruyorum..
    Sence son yıllarda f/k,pd/dd bilanço vb. terimlerin bir önemi varmı? Zarar eden onlarca şirketin f/k ları havada uçuşuyor,yıllık getirileri %1000 leri aşıyor filan falan.Bu firmaları gördükçe neden beklentiler yükseklerde olmasın.Bist 3-4 öncesinin bisti değil.Robotlar çıktı olay bitti.Trend varsa hiç bir şeye bakmaz yükselir,trend yoksada tam tersi.Bırakta 500 küsür şirketin içinde pırlanta kıvamındaki 20-30 şirketten birinde olanlar biraz rahat olsunlar.

2. Kimse uçacak düşecek demiyor şu anda fiyatlama yukarı veya aşagı olabilir teknik rakamlar dogrultusunda piyasadaki coşkudan ne kadar nemalanırız diye beklenti içine dogal olarak giriyor

3. Özsermayeye karlılığı çok yüksek olan bir şirket..hızlı büyüyen altın hisse..yakında güzel haberler gelir..

4. bravo yav.tam ekonomi bakanı olacak adamsın.

5.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Sence son yıllarda f/k,pd/dd bilanço vb. terimlerin bir önemi varmı? Zarar eden onlarca şirketin f/k ları havada uçuşuyor,yıllık getirileri %1000 leri aşıyor filan falan.Bu firmaları gördükçe neden beklentiler yükseklerde olmasın.Bist 3-4 öncesinin bisti değil.Robotlar çıktı olay bitti.Trend varsa hiç bir şeye bakmaz yükselir,trend yoksada tam tersi.Bırakta 500 küsür şirketin içinde pırlanta kıvamındaki 20-30 şirketten birinde olanlar biraz rahat olsunlar.
    Ben kimseye rahatsız olun demiyorum, o konuda anlaşalım önce trend, grafik yukarı, aynen böylede devam eder umarım... sadece hisseye yeni girenlere nacizane bu noktaları hatırlatmakta fayda var... daha bir yıl önce birileri bu hisseyi 60 lardan almış %400 küsür yıllık kazanç sağlamış.. halka açıklık %16 larda... Dediğiniz gibi içi boş şirketler uçup gitmiş, taş gibi bankalar, holdingler 0,5 pd/dd lerde işlem görüyor... O yüzden bizim borsada 9 ölçüp 1 biçmek lazım yatırım yaparken... Saygılar, bol kazançlar....

WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by esiyok Yazıyı Oku
    Yıllık getiri.. % 436
    PD/DD .. 8

Uçacak kaçacak diyen arkadaşlar neye göre diyor, gerçekten merak ediyorum bende... sektör ortalaması PD/DD 28 filanmı, gerçekten bilmediğim için soruyorum..
    sn.esiyok,bu tablo belki sorunuza bir cevap olabilir.

7. 227.20 den döndü döndü yoksa aşağı devam...

8.  Alıntı Originally Posted by Nedensiz Yazıyı Oku
    227.20 den döndü döndü yoksa aşağı devam...
    234 kapattı eh fena değil, 266 dan 226 ya düzeltmenin kralını yaptı, 230 üzeri tutunma güzel

Sayfa 295/607 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •