Sayfa 30/227 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon
Arama sonucu : 1813 madde; 233 - 240 arası.

Konu: KRVGD - Kervan Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by cüneytt Yazıyı Oku
    Teşekkürler hocam; talep fazla gibi. bize az düşer sanırım. aparatif sayılır.
    Bu Sene ,Halka ırz olan hisselerde ,Talep edilenden daha az pay dağıtıldığı için ,Hisseler İlk işlem gününden itibaren 5-10 gün tavan gitti..Millet de o hareketi gördü ve kısa zamanda Tatlı paraya alıştı..Sonraki ırz larda da aynısı olacak diye erkenden sıraya girdi..Bu Kervan da aynı durum yaşanacak mı ,Kimler Kervan dan Gıdalanacak 1.Aralık 2020 günü belli olur...
    Ben katılmadım,Katılan arkadaşlara hayırlı kazançlar olsun..

2. tavadan girdim full halak arz ekraninda 280 tl bakiye gozukuor. ayrica talebi izle deyince hicbisey yok. varmi osmalindan katioan

3.  Alıntı Originally Posted by gorkem1398 Yazıyı Oku
    Arz sırasında tavandan alım talebi girince ne oluyor o zaman?
    Burada fiyat oluşumunu kurumsal yatırımcı belirler belirlenen fiyat ta ne olursa olsun alacağım diyorsanız tavan fiyat 9 tl olacak. 9 TL nin altında fiyat nasıl belirlenirse o fiyattan da elimize geçecek
    YTD

4. 500 bin giren yüzde 10 gelse, 5000 lot elde etmiş olur. Bakalım yüzde kaç olacak oran..

Alıntı Originally Posted by gorkem1398 Yazıyı Oku
    Arz sırasında tavandan alım talebi girince ne oluyor o zaman?
    tavandan girsende arz fiyatı netleşince o fiyattan satılır sana

6. Bu açıga satış yasağı sayesinde, küçük gruplar halindeki küçük yatırımcı 2020 yılında altın çağını yaşadı..keza hisselerde çok uçuk yükseldi. Bakalım düzeltmeler her zaman olacaktır. Nakitli de olmanız, hırs yapmamanız önerilir.Bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by SOrRrOS Yazıyı Oku
    Burada fiyat oluşumunu kurumsal yatırımcı belirler belirlenen fiyat ta ne olursa olsun alacağım diyorsanız tavan fiyat 9 tl olacak. 9 TL nin altında fiyat nasıl belirlenirse o fiyattan da elimize geçecek
    YTD
    Asıl demek istediğim "Bedel İadesini Talebe Dönüştür" seçeneğini açarsam ve 9 TL ile talep girersem ne olacağı? Yani fiyat 9'un altında olursa otomatik olarak düşük fiyat ile daha fazla lot talebi mi oluşuyor?

Örnek olarak 900 TL ile hisse fiyatı 9 TL'den 100 lot alabiliyorum. "Bedel İadesini Talebe Dönüştür" seçeneğini açtım ve fiyat 8,50 TL olarak belirlendi. Otomatik olarak 105 lot alım talebim mi oluşuyor?

8.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    500 bin giren yüzde 10 gelse, 5000 lot elde etmiş olur. Bakalım yüzde kaç olacak oran..
    500binin yüzde 10u 5bin değil 50 bin lot yapar.

Sayfa 30/227 İlkİlk ... 2028293031324080130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •