Sayfa 849/1043 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. bu hafta CRDFA Lidfa gözde algyo ve patlamaya hazır ekiz kimya fena değil alkım kimya da primlenr

2. ALGYO tekniği gerçekten güzel

3. ALGYO fiyat 18.61 bakalım 24 e kadar bir hareket olacak mı? takip listeme alayım. Teşekkürler lemur

4. Herkese günaydın, hafta içi muhtemelen kısıtlamalar için yeni tedbirler gelecektir. Kısıtlama saatleri değişecektir.. gerçekten de insanların kapalı ortamda kalabalık şekilde buluşmalarının önüne geçmek için yeni uygulamalara ihtiyaç var. Ancak bundan üretimin ve borsanın çok etkileneceğini düşünmüyorum..
    Ancak biraz daha geniş açıdan bakarsak ticaretin dünyada şekil değiştireceği görülüyor.
    E ticaretin giderek yaygınlaşacağı, kapalı avm lerin gittikçe zayıflayacağı, açık şehir çarşılarının yeniden alışverişte tercih yeri olacağı bir döneme gireceğiz.
    Kentsel dönüşümün , kanal İstanbul un daha fazla konuşulacağı bir yıl olabilir 2021.
    KDV ve ÖTV oranlarında artık bir daha değişmemek üzere oranların tekrar değerlendirileceğini düşünüyorum..
    Borsada ise artık borsa puanından çok daha önemli olan bence hisse seçimi olacak.. borsa inmiş çıkmış o kadar da önemli olmayacak ve herkes doğru hissede olmayı düşünecek.

5.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Herkese günaydın, hafta içi muhtemelen kısıtlamalar için yeni tedbirler gelecektir. Kısıtlama saatleri değişecektir.. gerçekten de insanların kapalı ortamda kalabalık şekilde buluşmalarının önüne geçmek için yeni uygulamalara ihtiyaç var. Ancak bundan üretimin ve borsanın çok etkileneceğini düşünmüyorum..
    Ancak biraz daha geniş açıdan bakarsak ticaretin dünyada şekil değiştireceği görülüyor.
    E ticaretin giderek yaygınlaşacağı, kapalı avm lerin gittikçe zayıflayacağı, açık şehir çarşılarının yeniden alışverişte tercih yeri olacağı bir döneme gireceğiz.
    Kentsel dönüşümün , kanal İstanbul un daha fazla konuşulacağı bir yıl olabilir 2021.
    KDV ve ÖTV oranlarında artık bir daha değişmemek üzere oranların tekrar değerlendirileceğini düşünüyorum..
    Borsada ise artık borsa puanından çok daha önemli olan bence hisse seçimi olacak.. borsa inmiş çıkmış o kadar da önemli olmayacak ve herkes doğru hissede olmayı düşünecek.
    Günaydın yerli teşekkürler değerlendirme için

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Takip listem
    KLGYO 2.64 GEÇİLMELİ
    PETUN
    KRSTL (Bakalım dönecek mi?)
    LUKSK
    ANELE
    İzlediklerimdir. YATIRIM TAVSİYESİ KESİNLİKLE DEĞİLDİR
    Teşekkürler Hakan

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu hafta CRDFA Lidfa gözde algyo ve patlamaya hazır ekiz kimya fena değil alkım kimya da primlenr
    Teşekkürler 👍

8. rica ederim dostlar bende bisiler paylaşayım dedim biraz yeniyiz

Sayfa 849/1043 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •