İnsallah hocam sabırsızlanıyorumTurk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsallah hocam sabırsızlanıyorumTurk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cümleten iyi geceler
bir ziyaretçi olarak çağrılarınıza daha fazla kayıtsız kalamadım. Çok değerli paylaşımların olduğu bu sayfada başta çelik hoca olmak üzere herkese teşekkür ederim.
bu sayfaya çelik hocamızın üye olun çağrısıyla üye oluyorum...öğretmenim küçük bir bütçe çerçecesinde borsayı takip ediyorum.siz değerli üyelerin olduğu bu sayfanında kurucusu çelik hoca, ve önemli paylaşımlar yapan esma hanım, hakan bey ve diğer üyelerin samimi çıkarsız saygılı bir ortamı sebebiyle ilk mesajımı yazıyorum..
çok risk seven birisi değilim.. o yüzden tüm birikimimi hisseye yatıran bir yanım yok.
lakin sermayesi güzel.zararda olmayan ,güvenilir kağıtlar tercihim oluyor...tabi bunlarda spek az olduğu için tavanlar çooook nadir oluyor.
arada çok azda olsa günlük veya birkaç günlük güvensiz kağıtlara girdiğimde oluyor.
tw.kuş alemindeki onlarca spek amcanın kurduğu sayfalarda küçük yatırımcılara önce tavan yaptırıp sonra onlara bırakıp çıktıkları hisseli görünce çok kızıyorum ama kimse kimseye zorla hisse aldırmıyor....
İnsanın içindeki kazanma hırsı kısa sürede hergün %5 -% 10 hayalleri hisselerin podyum geçişlerini görünce her akşam yeni planlar yapılmasına sebep oluyor tabikide.
burada yapılan hisse paylaşımlarından aldıklarım kar ettiklerim ve tabikide sabredemeyip zarar ettiklerimde var..
özellikle uşak çok uzun zamandır takipte a..bakalım sonu ne olacak...hepinize iyi geceler.
Haftalık takip edeceklerim; Pnsut ve Bakab
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
130 bin endeks risk vs.. denmiş ama sanki 2018 ocakta endeks 3 dolara gelmişti bu da şu an ki haliyle 210 bini geçmek anlamına gelmiyor mu ?
Yer İmleri