Sayfa 143/1003 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Ölümler de numaradan diyosun, filmlerdeki gibi
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    2020 ocak ta burada yazmistim
    virus olayi bir propagandadir
    iyi gunler
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Hahahah aynı şekilde katılıyorum oyunu sadece çözüyorlar anlatıyorlar. Çözümü diyorum ses yok [emoji28]
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu topiği de kaybettik. Emekli dayı kıraathanesine döndü. virüs mirüs hep oyun bunnar. amarihanın rotşildsların oyunu. Büyük resmi görenler buraya da doluşmuş bil geytz çip yerleştirüyür aşılara. Sırf bu kitle yüzünden twitterdan kaçtım. Nasıl bir büyük oyunsa, yurdumun her kıraathanesinde çözülüyor anında.
    ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. hsyf'lerde kademeli alım yapılıp maliyet düşürülüyor mu?

4. Düz dünyacı bunlar
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Bu topiği de kaybettik. Emekli dayı kıraathanesine döndü. virüs mirüs hep oyun bunnar. amarihanın rotşildsların oyunu. Büyük resmi görenler buraya da doluşmuş bil geytz çip yerleştirüyür aşılara. Sırf bu kitle yüzünden twitterdan kaçtım. Nasıl bir büyük oyunsa, yurdumun her kıraathanesinde çözülüyor anında.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Haklısın üstadım. Mümkün olduğunca konu dışına çıkmamak lazım, burası yatırım fonlarının konuşulduğu bir ortam olarak kalsın lütfen [emoji120]

6.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    hsyf'lerde kademeli alım yapılıp maliyet düşürülüyor mu?
    Evet, doğru olan da kademeli alım yapmaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by vagus Yazıyı Oku
    Düz dünyacı bunlar

Valla ben şahsım adına komplocu adamı gördüğümde sohbeti keser uzaklaşırım, her şeyi her fikri hoş görürürüm ama hiç katlanamıyorum bu güruha. Sıfır bilgi, sıfır liyakat, sıfır kanıt, ful çene. Boş boş mabaddan uydurma cızırtılar. yok anunakiler var yılan görünümlü insanlar , yok aya gidilmedi, yok dünya aslında düzmüş, yok şu yazıyı 10 kişiye gönder kıçında kelebek uçuşsun . 14 yaş kafalı çoğu. Şuna ayırdıkları mesainin onda birini pozitif bilime ayırsalar ülke bambaşka olur. Nefesim daralıyor yeminle. Büyük resmi görmekten heba oldular. Bu topicte hiç olmazdı aslında, hep aklı başında insanlar vardı. Ama buraya da sızmışlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Valla ben şahsım adına komplocu adamı gördüğümde sohbeti keser uzaklaşırım, hiç katlanamıyorum bu güruha. Sıfır bilgi, sıfır liyakat, ful çene. Boş boş mabaddan uydurma cızırtılar. yok anunakiler var yılan görünümlü insanlar , yok aya gidilmedi, yok dünya aslında düzmüş, yok şu yazıyı 10 kişiye gönder kıçında kelebek uçuşsun . 14 yaş kafalı çoğu. Şuna ayırdıkları mesainin onda birini pozitif bilime ayırsalar ülke bambaşka olur. Nefesim daralıyor yeminle. Bu topicte hiç olmazdı aslında, hep aklı başında insanlar vardı. Ama buraya da sızmışlar.
    Bas engeli geç hocam, ülkedeki malzemenin ekseriyeti bu malesef, dert edindiğine değmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 143/1003 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •