Farklı bir gün oldu.

Ucuz olan bankacılık endeksine gelen aşırı satışla endeks düştü.
İŞ Bankası gibi köklü bir dev kuruluşu sıfırdan kurmaya kalkın, şansınız yaver giderse 50 yılda şu anki hale getirirsiniz. Ama borsa fiyatına bakın, şirketin yıllık kârı ile 4 yılda bu şirketi satın alıyorsunuz. F/K sı 4ün altına düştü. yarında satacak gibi görünüyorlar.

Bana göre bu tip kuruluşların F/K sı 30 un üzerinde olmalı. Aselsan gibi ileri teknoloji kuruluşlarının F/K sı 40 ve üzeri olması gerekir.

Kapitalist sistemi kuran siyonistler ise, bastıkları sıfır maliyetli paralarla, dünya şirketlerini satın alabilmek için böyle bir para piyasaları sistemi kurmuşlar.

Ülkelerin yöneticileri akıllı olup kendi ülke ve şirketlerini korumalı. Ama bakıyorsun ülke yönetimlerinide siyonistler kurmuşlar. Kaçarın yok.

Kafasını kestirdikleri saddam hüseyini, yetiştirip Irak ın başına getirenler de abd li siyonistler. Bizim meclisteki partilerin kurucularına bakın. Bir kısmı siyonist vakıf paraları ile okumuşlar, kimisi ingilterede siyonist okulda siyonist parası ile okumuş, kimisi parti kurmadan önce abd ye gitmiş aylarca eğitim almış.

Her neyse, ons altınla ilgili yazıp çıkacaktım, nerelere daldım.

Haber dinlerken 1 kanalda aşının önümüzdeki hafta dağıtılmaya başlanacağını, diğer kanalda aşının dağıtılmaya başlandığının söylendiğini konuştular.

Ons altın grafiğinde 15 dakkalıkta 2li dip var. Hem aşının çok yakınımıza gelmiş olması, belki dağıtılmaya başlamış olması, hemde gün içi grafikte 2li dip olması ons shortları kapamama sebep oldu.

Yeni pozisyon için bir müddet izlemem gerekecek.