https://twitter.com/dogrulukpayicom/...19547630706693
Henke sefalet endeksinde Dünya'da 5.sıraya yükselmişiz!!
Harbiden sağlam uçup kaçıyoruz!!!![]()
https://twitter.com/dogrulukpayicom/...19547630706693
Henke sefalet endeksinde Dünya'da 5.sıraya yükselmişiz!!
Harbiden sağlam uçup kaçıyoruz!!!![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
https://www.dogrulukpayi.com/dogrula...oldugu-iddiasi
Şunu da belirtelim.
Sefalet endeksi iktisatçı Arthur Okun tarafından 1970’lerin başlarında geliştirilmiş bir ekonomik göstergedir. Cambridge Sözlüğü'nde şu şekilde tanımlanıyor: “enflasyon oranı ve işsizlik oranını birleştirerek bir ülkenin iktisadi açıdan nasıl bir performans gösterdiğini gösteren bir ölçüttür”
Bir de bu çıktı.
Elemanın abisine ,gel bakalım sana da bir test yapalım diyorlar. Test sonucu pozitif diye bildiriyorlar .(iş yerinde karantinaya geçtik)Aile apartmanında oturduğundan (anlamını bilen bilir) Her kes tedirgin. Sağlık bakanlığından gelip test yapılıyor.
Her kes negatif.
Bir yanlış olmalı deyip, tekrar test yapılıyor.
ÇALIŞTIĞI YERDEN HABER GELİYOR,İSİMLERİ KARIŞTIRMIŞIZ.
Sağlam karantina da ,hasta yaymaya devam.
Bu arada eve polis gelmiş, ev de kalıyor mu diye. Durumu anlatmışlar. e-devlete düşmedi demişler.
Saldım çayıra dönemi.
Siz siz olun tedbiri elden bırakmayın. Her koyun kendi bacağından asılıyor.
Kabine toplantısı sona erdi açıklama bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
japonyaya ihraç yapıyorum ayağına büyüttü.
her şeyinde bir reklam var çoğu gerçeği yansıtmıyor
soğuk sıkım yapıyoruz diyoroysa herkes soğuk sıkım yapıyor
dümenlerinden birini yazayım kendi sitesinden aldım
Zeytinyağlarınız 20 derecelerde hiç su ilave edilmeden 2 fazlı sistemde soğuk sıkım (cold press) yöntemiyle sıkılır. Bu üretim şekliyle sağlık için yararlı olan vitaminler, fenolik bileşenler en üst seviyede tutulur.
ne diyo 20 derecelerde 20 kaçlarda yazmıyor duyanda 20 derecede sıkıyor zanneder oysa soğuk sıkım dedikleri 25 ila 27 derece arasında sıkılır tüm ayvalıkta sıkım aynıdır. ama 20 derecelerde diyerek neredeyse ayvalıktan daha soğuk bi havada sıkıyoz havası veriyor.
havran güre edremit üzerindeki zeytinliklerden zeytin toplarken ürünlerinde ayvalık ismini kullanmasıda ilginç
sattığı yağların sitesindeki tanıtım şekli
Ayvalık - Filtresiz Erken Hasat Zeytinyağları
Ayvalık - Erken Hasat Zeytinyağları
Arbequina - Erken Hasat Zeytinyağı
Ayvalık - Olgun Hasat Zeytinyağlar
ek yapayım yazıya en başarılı olduğu şey araştırmacı ve girişken olması
ispanyadan fideler getirip dikti onlardan aldığı yağın litresi 200 tl
bir halt olacağı yok.
Erdoğan : Kabinemizin ilk ve en önemli konusu koronavirüs ile ilgili gelişmelerdi . Vaka sayılarının 30 bine dayanmış olması hepimizin çok daha tedbirli davranması gerekiyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan : Aldığımız tedbirlerin yarattığı sıkıntıların farkındayız bunları en aza indirmek için çalışıyoruz
Yer İmleri