Sayfa 914/1006 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,305 - 7,312 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Bunun anlamı aralık sonuna kadar 32 güne MK 16,3 artık oturdu ve aralık sonu 28 aralıktan sonra faizler yükselecek ve MB faizleri 150- 200 baz puan arası yükseltecek belki stopaj oranları da yeni yılda belli bir süre için yükseltilmeyecek. Bekleyip göreceğiz az kaldı hayırlısı artık.

2.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    En para 92 güne 16 yapmış
    500.000 tl üzerine öyle yapmış evet hocam, diğer bankaların günlük oranlarına bakınca bence bu çok yetersiz kalmış.

3. [QUOTE=hayırlı sabahlar;4970668]
     Alıntı Originally Posted by fat333hhh Yazıyı Oku
    Aynen bende onu soracaktım, şu an 16 17den para bağlanirmi 6 aylik 1 senelik
    120k

Arkadaşım para size kısa zamanda mı lazım yoksa bir şey almak için biriktirme safhasında mısın?
    Cihat e çiçek you tube da yayın yapıyor,onu izle.Bu reklam deil,Cihat bey ide ahsen tanımıyorum, ancak diğerlerinden çok farklı,hayırlı günler.
    Hocam bu miktar bana babam tarafından verildi. Normalde öğrenciyim parayida car cur etmek istemiyorum kisa vadeli olacak benimki. Aylik harçlığım çıksın biriktirirsem birazda biriktireyim diyerek. Bugun enparadan 120k yi burgana aktardim aylik koydum 16..

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Dolar teknik olarak son hamlesini yapıyor 8,30 civarına gidecek gibi bu son harakette merkezin 500 puanlık hamlesiyle söndürülürse dolar uzun yıllar uyku sürecine girer diye düşünüyorum

5. [QUOTE=fat333hhh;4970999]
     Alıntı Originally Posted by hayırlı sabahlar Yazıyı Oku
    Hocam bu miktar bana babam tarafından verildi. Normalde öğrenciyim parayida car cur etmek istemiyorum kisa vadeli olacak benimki. Aylik harçlığım çıksın biriktirirsem birazda biriktireyim diyerek. Bugun enparadan 120k yi burgana aktardim aylik koydum 16..

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kardeş burgan iyi banka 32 günlük 16 dan yapabilirsin 150 bin tl ye kadar sorun yok hatta baraya ihtiyacın yoksa belli bir süre ana para 150 bin lira oluncaya kadar beklersin ve sonra 150 binin üstünü çekersin ve hep sınırda kalırsın.

Alıntı Originally Posted by spektrum Yazıyı Oku
    Buradaki arkadaşlara ben de FİBA kiraz plus ile olan tecrübemden yola çıkarak bir tavsiyede bulunayım.
    500k-1m ve 1m-2m şeklinde 2 farklı aralık koymuşlar, 1. aralıkta boşta 15k, 2. aralıkta 25k bekletiyorlar. Hesap ilk gün hangi tutarla açıldıysa tüm oranlar ona göre işliyor sonra hiç bir şekilde değişemiyor. 1m üstü mevduat açıp sonra onun yarısını başka yere gönderdiğinizde, yani mevduatınızı 500k'ya düşürdüğünüzde bile boşta tuttukları para yine 25k olarak kalıyor. Kiraz plus'ta hesap açacaklara tavsiyem hesabınızı 500k ile açtırın, böylece vadelide 250k tutsunlar, boşta tutarı 15k olarak tutsunlar, siz üzerine ekleyecekseniz ekleyin. Ben hata yaptım bu konuda, arkadaşlara bir tavsiyem olsun en azından.
    Sağol. Fiba'ya geçmeyi kolluyordum ve vazgeçtim. Ama ING, Teb marifetli vs. gibi mide bulandırıcı. Boşta para kalması can sıkıcı.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

7.  Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku
    Sağol. Fiba'ya geçmeyi kolluyordum ve vazgeçtim. Ama ING, Teb marifetli vs. gibi mide bulandırıcı. Boşta para kalması can sıkıcı.
    Şu an yeni gelenlere kiraz plus oranını 16,50 yaptılar, dediğim gibi 500k'lık minimum hesap açtırıp üzerine kalan mevduatı sonradan ekletirseniz şu an piyasadaki en iyi seçenek, 32 gün vade yılbaşını geçiyor gerçi ama güzel bir temdit oranı verirler diye tahmin ediyorum

Fiba kaç günde açıyor hesabı

Sayfa 914/1006 İlkİlk ... 414814864904912913914915916924964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •