Sayfa 169/996 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    rus aşısı ilk dozu olanlardan 20 tanesi yine yakalanmış virüse...diğer aşılarda böyle olursa zıçtık abicim...rus ve çin aşılarına hiç güvenim yok zaten...ve yanılmıyorsam dün rte nin 50 milyon doz aşı dediği de çin aşısı...

ben bu çin ve rus aşılarını kendim de kullanmam aileme de yaptırmam...

Pfizer aşısı belki...

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...landi-6148517/
    Saçma sapan bi haber yine sözcü tarafından. Kaç kişi içinde 20 kişinin olduğunu dahi yazmamış. Böle haber yapıyorlar işte.

Aşılara güvendiğimde söylemiyorum ama şöle bir şey var. Adamlar zaten %92 dememiş mi? Yani 300 kişi gibi küçük bir gruba bile yapsa, bunlardan zaten 24 ünün corona olması lazım işte. Bu kadar basit

100 kişilik gruba yaptıysa, 20 kişi olduysa o bile iyi. %80 başarı dahi bitirir bu salgını. 500 kişiye yaptıysa, 20 kişi olduysa zaten muazzam ama dediğim gibi, saçma sapan bir haber...

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    rus aşısı ilk dozu olanlardan 20 tanesi yine yakalanmış virüse...diğer aşılarda böyle olursa zıçtık abicim...rus ve çin aşılarına hiç güvenim yok zaten...ve yanılmıyorsam dün rte nin 50 milyon doz aşı dediği de çin aşısı...

ben bu çin ve rus aşılarını kendim de kullanmam aileme de yaptırmam...

Pfizer aşısı belki...

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...landi-6148517/
    Bir ara bir hayvan gribi aşısında yan etkileri yüzünden geri geri yürüyordu biri. Bu daha yan etkili olursa ellerin üstünde dört ayak gideriz

3. Bu kadar çabuk ve sürekli form değiştiren bir aşının %50 başarısı bence iyi ben bu oran için aşı yaptırırım.

4. [IMG][/IMG]

dow düşeni kırdı bu nazlanıyor
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

5. Hatta Ne gerek var asiya senin gibi Aktrollere gore hamam ve saunalar kapatildiginda bile virus biticek

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Saçma sapan bi haber yine sözcü tarafından. Kaç kişi içinde 20 kişinin olduğunu dahi yazmamış. Böle haber yapıyorlar işte.

Aşılara güvendiğimde söylemiyorum ama şöle bir şey var. Adamlar zaten %92 dememiş mi? Yani 300 kişi gibi küçük bir gruba bile yapsa, bunlardan zaten 24 ünün corona olması lazım işte. Bu kadar basit

100 kişilik gruba yaptıysa, 20 kişi olduysa o bile iyi. %80 başarı dahi bitirir bu salgını. 500 kişiye yaptıysa, 20 kişi olduysa zaten muazzam ama dediğim gibi, saçma sapan bir haber...
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Hatta Ne gerek var asiya senin gibi Aktrollere gore hamam ve saunalar kapatildiginda bile virus biticek
    Masaj salonunda nataşanin o sihirli ellerinden mahrum kalınca bitecek bu salgın

7.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku

90% etkinliği bu şekilde değeelendirmek enteresan...
    Astrazeneca aşısında 1 kişi de problem oldu diye bırakmışlardı bir ara, o zaman yazık 99.9% şansları varken niçin bırakıp sonra başladı adamlar!

8. Bazı canlılar iki ayak üzerinde yürür. Kuşlarda iki ayak üzerinde yürür. Öyleyse bu aktroller de kuş beyinli biraz zor bir çıkarım oldu.

Sayfa 169/996 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269669 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •