Sayfa 368/804 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon
Arama sonucu : 6427 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: ERBOS - Erbosan Erciyes Boru

1. Tabi en onemlı si de nakıt en az %30 nakit olmalı bazen nakit te kalmakla da kar yaparsın dunku düşüşte oldugu gibi
    En son erbos 18 e dustugunde ful hısse dedım bir de dün

2. Güzel teknıgını bılanco sunu begendıgım hisseleri de yazıyorum
    Golts ilk Yazdıgım da 24 lerdeydı
    Isgyo da yazdım daha hareket göremedik tabi 2.25 uzerınde ucuzlar simdi Biraz pahalı erbos un 25 alti pahalı oldugu gibi
    Eskiler bilir 30 üzeri alırım demıstım erbosu. hatta gecelerde 26 larda aldıgımı da yazdım. benim İcin hala ucuz siz kararınızı kendiniz verin ben uzun vade alıyorum. Kısa vade veya bedelsiz İcin alanları uzebılır

3.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Güzel teknıgını bılanco sunu begendıgım hisseleri de yazıyorum
    Golts ilk Yazdıgım da 24 lerdeydı
    Isgyo da yazdım daha hareket göremedik tabi 2.25 uzerınde ucuzlar simdi Biraz pahalı erbos un 25 alti pahalı oldugu gibi
    Eskiler bilir 30 üzeri alırım demıstım erbosu. hatta gecelerde 26 larda aldıgımı da yazdım. benim İcin hala ucuz siz kararınızı kendiniz verin ben uzun vade alıyorum. Kısa vade veya bedelsiz İcin alanları uzebılır
    Eskiden babam derdi göltas demirellerin ve hep kan aglatti millete, simdi kimdedir satildimi bilmiyorum, ama Erbosta ki parama kesinlikle ihtiyacim yok33 e kadar alirim ama sonrasinda girmem))Docoyu cok seviyorum ve birgün Erbos la vedalasirsam 2 alternatifimden biri , baskasi 360 tan aldirdim %50 kar etti biz hala yerimizde sayiyoriz//

Yatirim tavsiyesi aman ha degildir sacma dusuncelerimdir)

Alıntı Originally Posted by Eblek Yazıyı Oku
    Dün 31,18 de koydu mali gelen gecen aldi tabandan mal satan maldir, spekte gelene gecene verdi, tabandan mal alinir satilmaz..bu öküz bizi güya bezdirecek anlasilan)))
    Sağolsun dün tabandan bizi de nasiplendirdi. Bugün 33 .32 ye verdim. Asaadan yine mallandik. Saaolsun. : )))

Yarin bu işe bir son vereceğim. Yeter. Biktim elimde son kalan tek lotuvda vereceğim yav. Göltaş guzel çıkınca onu verip öylesine 11.60 ten 4 k thy aldım o bile tavan yaptı sattım Tüpraş aldım olmaz kardeşim bir günde yaklaşık 3. Tavanı alamadım ya. Çok sinirliyim. Neyse sakinleşmek lazim

6. Kalana Allah sabır versin deyip bugün maliyete yakın çıktım gitti.
    Spek dediğin az şerefli haysiyetli olacak bunda hiçbir ahlaki değer yok.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. Adam gibi cekmıyor hep ıkılı dip ucgen tobo
    64 bin alıs 116 bin satıs

8. Vallis hocam pasta ve derinlik verebilir misiniz müsait olunca ?

Sayfa 368/804 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •