Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Fırsatçı başka şeref yoksunu başka neyse konumuz o değil.

2. Pscyokinesis ...kardeş sen kimlerle takılıyorsun? bizim en zengin tanıdığımız köşedeki apartmanda oturan Melahat Abla,onunda kolundaki Trabzon burmaların dan biliyoruz...

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Ne çok özür meraklısı var forumda maşallah 🧿 emlak topiğinde dediğim şeyin de arkasındayım buarada çok merak ediyorsanız. Faizler düştü bir kaç gariban ev alacak hoop mal sahipleri 1 e 2 fiyat koyuyor hayırdır birader? 1 ay önce hergğn 5-10 bin fiyat indiriyordun noldu? Fırsatçı bunlar az bile demişim....madem ben yanlış düşünüyorum devlet neden o inşaat firmalarını kapsam dışı bıraktı?
    Bir varlığın fiyatı ile getirisi arasında bir ilişki vardır ama anlatmaktan hicap duyarim.

Burası bir ekonomi forumu ula!

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Fırsatçı başka şeref yoksunu başka neyse konumuz o değil.
    Ikisi de saçma. Bu iki kavramla sonuca ulaşılabilir mi?

Bu ülkede 10 yaşında fiesta 100 kağıda gidiyor! Acaba niye?

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Pscyokinesis ...kardeş sen kimlerle takılıyorsun? bizim en zengin tanıdığımız köşedeki apartmanda oturan Melahat Abla,onunda kolundaki Trabzon burmaların dan biliyoruz...
    Toplu taşıma kullanırsanız tanırsınız Aslında birçoğunu sizde 🤪🤪🤪

İroni değil gerçektir .

Hepsiyle takılmıyorum bazısına kulak misafiri oluyorum ağır işiten yaşlı amcalar olduğu için yüksek sesle konuşuyorlar hep [emoji3][emoji3][emoji3]

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    milyar değil milyondur o..
    4-5 milyonda öyle ahım şahım bir para değil zaten..
    Para pul oldu iyi bir otomobilin 350.000 tl olduğu ülkede milyon rakamı orta üst sınıf olur. Zengin mengin değil. Hayaldi gerçek oldu Tak parti takar. Satarsa Tak parti satar. Neyse bu gecelik bu kadar siyasi söylem yeter...

Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •