Sayfa 84/385 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 665 - 672 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. Sn.sortac00; sanırım siz, ben ve sn.kaan28301 dışında kimse kalmadı buralarda. Paylaştığınız işlemlerde dikkat çeken unsur, 3,7, 37 lot alımları. Bu alımlar sizce neyi ifade ediyor. Dalga mı geçiyorlar bizimle. Bir de satış tarafı alış tarafına göre 5-6 kat daha fazla olunca sanırım gitme şansı o gün için pek olmaz değil mi?

2. Saatte 5.000 lot hızı var maaşallah...

3. ya bu hissede kendimi mal gibi hissetmeye başladım

4.  Alıntı Originally Posted by kaan28301 Yazıyı Oku
    ya bu hissede kendimi mal gibi hissetmeye başladım
    Mal olmasak ta hamalız galiba. Taşıyoruz yükü...

5.  Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Sn.sortac00; sanırım siz, ben ve sn.kaan28301 dışında kimse kalmadı buralarda. Paylaştığınız işlemlerde dikkat çeken unsur, 3,7, 37 lot alımları. Bu alımlar sizce neyi ifade ediyor. Dalga mı geçiyorlar bizimle. Bir de satış tarafı alış tarafına göre 5-6 kat daha fazla olunca sanırım gitme şansı o gün için pek olmaz değil mi?
    dalga geçen yok 37 alışlarda o konuda emin ol. :):)

Speğe diyorki yıllardan beri burdayım beni bilirsin, sen hisseyi aşağı çekersen yine malını alırım demek istiyor. Orda karşı tarafa kendini tanıtarak malını alma var.

Satış tarafına birkaç sebeple lot yığılır. Hissenin bir fiyatı geçip grafiği bozmasını engellemek için, yada hisseyi yeni alacakların bu hissede baskı var algısına kapılıp hisse almasını engellemek ve en önemliside malda olanları bezdirmek.

6. Ayrıca hisse o kadar boş değil. 50-100 bin lotu olupta hiç yorum yapmayanlar var burda. Artık bıktılar sadece izliyorlar.

7. 00 bin lot mu bu kağıda yatar mı o kadar

8. Kıpırdanır gibi yaptı ama yine yemedi. Bu arada bravo 2,75 'i de gösterdin :bravo:

Sayfa 84/385 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •