Sayfa 756/1004 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,041 - 6,048 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    3 ay bekleyipte zarar edebileceğim kadar aptal mı görünüyorum., o gedza da oldu sadece hem altı ay bekledim hemde 1/4 fiyatında.
    Komutan herkez şahit zararın bende...daha ne diyeyim..

craps, pawnstar, svilengrad
    hakuna matara....memento mori.

2.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bende dinlerim sayın kalav zarar olsada sıkıntı değil incelerim bu arada kocari ortak artık eski ortaksin çıktım SARKY den ;) Jack kalav bende bekliyorum hisse ismine bakayim alıp almiyacagima sonra karar veririm şimdi polhodayim ama bı turlu kalkmadı belki senin dediğinde takibinde olan bir hissedir ;)

bir SARKY tutturmuşum

duyuyorsun değil mi?
    Dostum sen Tümosan ı bırakma....likit tahtaları seviyorsun...bdayım gibi.

3. Ama sana farklı bir yelpaze açması için bi 300/500 lot Gedza al....maraton nasıl olur gör.

4. Para altında kalmayı ben yaşadım sayın kalav iki ev sattım hdfgs ve sonra tmsna girdim o kadar param oldu ki birde yanında karlarla sonra panik yaptım dedim aman bütün mali serveti koymuştum sabahlari kendiliğinden 7:00 de uyanmaya başladım dedim bu karları alıp çıkayım sonra artık kazanmak bile çok farklı geliyordu artık bu kadar parayı ne yapacağım bana fazla dedim. (Bana göre fazla bir paraydi) hemen gittim ev aldım siz deyince aklıma bu geldi ;)
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Dostum..maraton diyorum, fiyatlamaya bakma...maratonu kazanmaya değil bitirmeye bak.
    Para altında klama kavramını yaşadın mı hiç?

bir SARKY tutturmuşum

duyuyorsun değil mi?

5. Neden gedza sayın kalav ne var bu kağıtta? bir kere tavan yapmışgördüm gedzayi. Başlığa geldim seni andım o başlıkta vay be kalav demişti almadik dedim ama sen yoktun ;)

Tumosandan çıktım SARKY aldim. İyi kar aldım sonra

Ordan çıktım polho aldim(4.20) yüzde 3 yukardan bugün 0 kapattı (4.06)yuzde eksi 3 zarardayim

6.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Para altında kalmayı ben yaşadım sayın kalav iki ev sattım hdfgs ve sonra tmsna girdim o kadar param oldu ki birde yanında karlarla sonra panik yaptım dedim aman bütün mali serveti koymuştum sabahlari kendiliğinden 7:00 de uyanmaya başladım dedim bu karları alıp çıkayım sonra artık kazanmak bile çok farklı geliyordu artık bu kadar parayı ne yapacağım bana fazla dedim. (Bana göre fazla bir paraydi) hemen gittim ev aldım siz deyince aklıma bu geldi ;)

bir SARKY tutturmuşum

duyuyorsun değil mi?
    Dostum oluru var sarkuysanin .
    Ama benim işim sahipsiz, bebek tahtalar.. çok sahipli

7.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Neden gedza sayın kalav ne var bu kağıtta? bir kere tavan yapmışgördüm gedzayi. Başlığa geldim seni andım o başlıkta vay be kalav demişti almadik dedim ama sen yoktun ;)

Tumosandan çıktım SARKY aldim. İyi kar aldım sonra

Ordan çıktım polho aldim(4.20) yüzde 3 yukardan bugün 0 kapattı (4.06)yuzde eksi 3 zarardayim
    Neden Gedza ?
    Üretken, karlı, şeffaf , vizyonlu, ucuz, ve doğru sektör.
    Maraton, uzun vade, ucu açık.
    Ve en önemlisi tahtada değiller.
    Daha önemlisi, citibank ve garanti yatırım, şirkete araştırma departmanından çalışan gönderdi bilgi almak amaclı,
    Yatırım ,çalışma ve bağlantıları çok önemli, henüz altını doldurmadı.
    Maden, plastik,ambalaj,petrol,turizm ile ilgili.
    Zor bir tahta, yatırımcısı kült. Satmıyor...sebebi biliyor ...
    Zaman istesede içi dolu
    Kısaca ilk aklıma gelenler.

8. Pahalı laflarına aldanma.... Hisse pay değerini biliyorum....
    Hem Türkiye nin en büyük mali müşavirlik ofisi değerlendirmesini hemde global yabancı bir firmanın değerlendirmesini...
    Zaman ister ,maraton

Sayfa 756/1004 İlkİlk ... 256656706746754755756757758766806856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •