Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
NNF:0.88 pozitif
IBB Eurobond faiz oranı açıklandı mı?
yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.
Üstat gözden kaçırmışımteşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birazdan Serro hanımla yayın başlıyor.... ya hanfendinin eski vidyolarını izledim de böyle kilit sorular yok ya ... röoprtaj deneyimi de yok o da bir etken ... haydo dayı ile vidyo çeken yurt paydaşı da o yönden eksikti... bu tarz yayınlar için gidip özel eğitim almalı.. sorular nasıl hangi sırayla sorular , konular birbirine nasıl bağlanır , konuğun verdiği yanıttan çıkarım yapıp başka soru nasıl sorulur falan filan ... bunlar için eğitim almalı kursa gitmeli yani...
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
eib 0.25 %
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Burdaki liste guncel mi arkadaslar ? Tkf deyim kac getirmis ve ya goturmus nerden ogrenebilirim
Yer İmleri