Sayfa 179/1003 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,425 - 1,432 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    bu kadar dalgalı bir kur ortamında dolara endeksli fon almak da başlı başına risk oldu sanki...
    Aslında tam tersi kur ilk defa bu kadar dar bir bantta hareket ediyor. Takılıyorum ama hep yukarı giderken doğal olarak dikkatimizi çekmiyordu.

2.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Oyak Portföy Yönetimi A.Ş. Oyak Portföy Birinci Fon Sepeti Fonu

HSBC PYŞ Mutlak Getiri Hedefli Hisse Senedi
    Serbest Fon (Hisse Senedi Yoğun Fon)

TEB Portföy Birinci Değişken Fon

TEB Portföy BIST Banka Endeksi Hisse Senedi
    Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon)

4 fon kurulmuş. SPK Bülten'den

https://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=74
    Gece atmıştım, görmeyenler olmuştur.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. NNF:0.88 pozitif

4. IBB Eurobond faiz oranı açıklandı mı?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

5.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Gece atmıştım, görmeyenler olmuştur.
    Üstat gözden kaçırmışım teşekkürler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. birazdan Serro hanımla yayın başlıyor.... ya hanfendinin eski vidyolarını izledim de böyle kilit sorular yok ya ... röoprtaj deneyimi de yok o da bir etken ... haydo dayı ile vidyo çeken yurt paydaşı da o yönden eksikti... bu tarz yayınlar için gidip özel eğitim almalı.. sorular nasıl hangi sırayla sorular , konular birbirine nasıl bağlanır , konuğun verdiği yanıttan çıkarım yapıp başka soru nasıl sorulur falan filan ... bunlar için eğitim almalı kursa gitmeli yani...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

7. eib 0.25 %
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

8. https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Burdaki liste guncel mi arkadaslar ? Tkf deyim kac getirmis ve ya goturmus nerden ogrenebilirim

Sayfa 179/1003 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •