İnsana böcek kadar değer verilmeyen ülkeden kasıt bizimki ise valla kesinlikle doğru,kanada hamster konusu bilgim dışında o kısmına ne desem boş bilgim yok,bu ülkeden firar kısmına gelince benim 2 yeğende mühendis burada işsiz kaldıklarından amerikada doktora falan orda yaşıyorlar şimdi.Doktorların durumu ise cidden içler acısı,yahu adamın 80 yaşında dedesi acilde ölüyor benim acım büyük diye doktor dövüyor,8 bin lira maaş verdiğin doktor ameliyatda sorun çıksa 800 bin liralık 1 milyonluk dava açıyorsun ceza davası da yanında bonus,bu memlekette doktorluk artık yapılması en zor işlerden biri,daha insani koşullarda yaşamak için başka ülkeye gitmesi de en doğal hakkı zaten hemen her doktor adayı dışarı kapağı atma hayalinde.Maalesef durum bu.Yok uzun lafın kısası ben de yazılanlarda sıkıntı göremedim valla.
Bazen bir gerçeği saklamanın en kolay yolu; onu dalga geçilir/saçma hale getirmektir.
Aşı için birde şurada yazılanlara bakmalı:
https://twitter.com/desi_athena/stat...238105089?s=21
Yaş A.A. oldu, yoksa imkânı olup tüymeyen Reha'yı, yere yatırıp öpsünler.
Aysun Kayacı bu memleketin en akıllısı çıktı, hemen lafı uzatmayıp gitti.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yahu deminden beri gülüyorum,bir yorumcu allahın verdiği bedene mi güveniyorsun,aşıya mı demiş hey allahım bu memleket çok değişik cidden.Bu kafadaki adam sokaklarda gezecek,milletle temas edecek,hasta olacak,bir meslektaşımı da belki hasta edecek ve ölümüne neden olacak,hey allahım yazarken bile ürperdim.
Bügün moodys açıklaması mı var?
Yer İmleri