Sayfa 188/1003 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1. Stopaj uygulaması yok ama Gelir vergisi kanunundan muaf olmayabilir.

2020 yılı için 49000TL sınırını geçerse (kira,kupon, temettü vs. kümülatif) beyanname gerekebilir. En iyi bilgiyi fon yöneticisinden alabilirsiniz.
     Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    %15 vergi büyük bir sorundu.
    Kesilmiyorsa çok iyi.
    Paylaşım için teşekkür ederim sayın fon_fan.
    Saygılar.

2. Bir anket yapilsa. Finansal okur yazarlığın görece yuksek olduğu burada ne düşünülüyor ? Bist konusunda Boğa mı herkes? Alım fikirleri talep edilmiş genelde.

3.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bir anket yapilsa. Finansal okur yazarlığın görece yuksek olduğu burada ne düşünülüyor ? Bist konusunda Boğa mı herkes? Alım fikirleri talep edilmiş genelde.
    Ben boğayim.
    Pozisyonumu begendigim hsyf lerde dusuş zamanlari artirmaya devam edecegim.
    Elimdeki hisselerde de ayni yontemle biriktirmeye devam.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by eusebio Yazıyı Oku
    Nitelikli yatırımcı beyanını yaptıktan sonra fonun alt alış limitini karşılayacak şekilde alabilirsiniz. Bazı fonlarda 1 adet bile alabilirken örneğin İstanbul portföy Maestro'da en az 25000 adet (yaklaşık 25000 TL ) alabilirsiniz.

Her işleminizin 1 milyon üzeri olması gibi bir zorunluluk yok.
    Teşekkürler Sayın eusebio.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bir anket yapilsa. Finansal okur yazarlığın görece yuksek olduğu burada ne düşünülüyor ? Bist konusunda Boğa mı herkes? Alım fikirleri talep edilmiş genelde.
    Ben de dolar bazında ucuzluğun sürdüğünü, önümüzdeki aylarda yeşil olma ihtimalimizin çok çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum. W şeklinde çift dipli oluşumlardan her krizde , her göçüşte hep bahsedilir ama ben hiç görmedim geçmişte, kanlı çöküş bir kere, dönüş de bir kere V şeklinde olur. Daha çok insan ölüyor, ama daha dibi görmüyoruz, çünkü en basit insan doğası, alışıyoruz. Değil üçüncü dalga, onyedinci dalga olsa değişmez. Ekonomi daha kötüye gitse dahi piyasalar daha kötüye gitmeyebilir. Ayrıca ben dünyanın pandemi etkilerini aşıyla birlikte hızla atlatıp, eskisinden de coşkun ve iştahla bir ekonomik büyümeye yönleneceğini düşünüyorum. Büyük savaşlar, büyük buhranlar sonrasında hep olduğu gibi. Bence veriler de hep bu yönde.
    Ülkemiz özelinde de 50 kuruşluk elma gibiyiz, buradan aşagısı, buradan yukarısı olmasından çok çok daha düşük ihtimal artık. Tarihi dip 100 dolar aşağıda, tarihi zirve 350 dolar yukarıda.
    Sadece kişisel görüşlerimdir tabii.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Ben de dolar bazında ucuzluğun sürdüğünü, önümüzdeki aylarda yeşil olma ihtimalimizin çok çok daha yüksek olduğunu düşünüyorum. W şeklinde çift dipli oluşumlardan her krizde , her göçüşte hep bahsedilir ama ben hiç görmedim geçmişte, kanlı çöküş bir kere, dönüş de bir kere V şeklinde olur. Daha çok insan ölüyor, ama daha dibi görmüyoruz, çünkü en basit insan doğası, alışıyoruz. Değil üçüncü dalga, onyedinci dalga olsa değişmez. Ekonomi daha kötüye gitse dahi piyasalar daha kötüye gitmeyebilir. Ayrıca ben dünyanın pandemi etkilerini aşıyla birlikte hızla atlatıp, eskisinden de coşkun ve iştahla bir ekonomik büyümeye yönleneceğini düşünüyorum. Büyük savaşlar, büyük buhranlar sonrasında hep olduğu gibi. Bence veriler de hep bu yönde.
    Ülkemiz özelinde de 50 kuruşluk elma gibiyiz, buradan aşagısı, buradan yukarısı olmasından çok çok daha düşük ihtimal artık. Tarihi dip 100 dolar aşağıda, tarihi zirve 350 dolar yukarıda.
    Sadece kişisel görüşlerimdir tabii.
    elma çürük, pis ve içi kurt dolu.

7. iyi haftalar bol kazançlar...
    ıpb %0.62 getirmiş..
    biraz daha istikrar kazandı sanki...

8. IPB nin iyi bir fon olduğunu daha da iyi olacağını düşğnüyorum ben ama pek istikrarlı olacağını zannetmiyorum.
     Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    iyi haftalar bol kazançlar...
    ıpb %0.62 getirmiş..
    biraz daha istikrar kazandı sanki...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 188/1003 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •