Sayfa 674/1002 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Numan Kurtulmuş : Korona salgı sebebiyle Türkiye üzerine düşeni yaparak sağlık sistemimizi en güçlü şekilde çalıştırarak sağlıkta başarıdan başarıya koştuk . Ayrıca ekonomide tezgahı dağıttırmamak icin gereğini yaptık . Tedarik zincirini kırdırmamak bu süreçteki en önemli başarılarımızdan birisiydi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Numan Kurtulmuş : %4,5 bütçe açığımız var ama diğer ülkelerle karşılaştırıldığında fevkalede bir durumdayız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Numan Kurtulmuş : 600 milyar lira korona virüs ile ilgili vatandaşlarımıza destekte bulunduk

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Numan Kurtulmuş : S400 tartışması yapılıyor f35 tartışması yapılıyor neden bu tartışmalar yapılıyor irdelemek lazım , çünkü biliyorlardı Türkiye bu şekilde devam ederse Türkiye kendi hava savunma sistemini yapacak Türkiye kendi milli muharip uçağını yapacak , iste Türkiye’nin önlenemez yükselişi budur

A Milli Takım'ın Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'ndaki rakipleri oldu

Hollanda
    Türkiye
    Norveç
    Karadağ
    Letonya
    Cebelitarık

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben kilicdaroglu’nun konuşmasını çok beğendim , çok etkili ve gerçekten çok iyi hazırlanmış bir konuşmaydı.
    Kılıçtar oğlu tabi ki güzel konuştu. Hiç itirazım yok. Benim demem lafla peynir ekmek gemisi yürümüyor. Sonuç? Nereye vardık? Oyu niye artmıyor? Bunları bu günden konuşmaz isek, seçim zamanı laka luka edip ,kol kırılır yen içinde kalır a döner. Bu senaryo artık bkıtırmıştır. Son dakikada tutar yılmaz özdil bir şeyler yazar Nihat Genç bir şeyler yazar.
    Soru şu :iktidarın kötü yönetimine rağmen muhalefet niye oy kazanmıyor?

Sayfa 674/1002 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •