Sayfa 889/1043 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,105 - 7,112 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    celik hocam liste için teşekkürler. Tekstiller listeden ciktimi . Hatek bugün çok iyi durdu . Ne düşünüyorsunuz tekstil lerle ilgili.
    cıkmadı cok hisse oluyor o yüzden yazmadım hareketi yakın 13.60 üstü agresif sert hareketler olucaktır ytd

2.  Alıntı Originally Posted by tasarruf Yazıyı Oku
    Hocam kumbara hisse olan YGYO çaktırmadan giderken bugün tavan yaptı. Hedefe doğru sabırla beklemeye devam. Teşekkür ederim.
    hareket baya gecikti ama iyi olacak kumbaralar hedeflerine gidecekler

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    haftalık liste
    AKSGY
    YAYLA
    SANKO
    USAK
    RHEAG
    AGYO
    BRKSN
    AKGRT
    GSDHO VE KUMBARALAR LİSTEDEYDİ LAKİN DÜN COK İŞLERİM VARDI EVDE OLMADIĞIM İÇİN PAYLAŞAMADIM
    liste için teşekkürler Çelik hocam ...Ben de bugün BRKSN ile GSDHO almıştım.Listenizde olması umut verdi benim için

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    hareket baya gecikti ama iyi olacak kumbaralar hedeflerine gidecekler
    Hocam kumbaralarda hedefiniz nedir eski mesajlara baktım ama görmedim ??

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    cıkmadı cok hisse oluyor o yüzden yazmadım hareketi yakın 13.60 üstü agresif sert hareketler olucaktır ytd
    Teşekkürler. [emoji106][emoji106][emoji106]

herkese bol kazançlar, acemi biri olarak takip ettiğim forumu üye olarak devam ediyorum.. öğrenecek çok şey var bu dünyada bu yaştan sonra, ders çalışıyorum dediğim zaman gülenler var ama dur bakalım umarım geç kalmadık..

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu gün al sinyalini cakmış günlük bazda lakin az daha zamanı var gibi tepkimi dönüşmü izliyelim belli yerler var geçerse dönüş tmm derim buradan
    Hocam çok teşekkürler, ben de 8,80 i takip edeceğim. Eğer üzerinde kalırsa bir önceki zirveyi aşar gibime geliyor..
    Patron un satacağı hisse her geçen gün azalıyor, hissenin üzerindeki yük te azalıyor.. ayın 20 sinden sonra bi daha bakalım inşallah..

8. Aleykümselam hocam hoşgeldiniz sizden DARDANEL yorumu rica ediyorum

DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 889/1043 İlkİlk ... 389789839879887888889890891899939989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •