Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Arkadaşlar;Daha önce (bedelli öncesi.) dikkat ettiyseniz,Banka,Sürekli Olarak Şeker Finans Kiralama AŞ .hissesi satmıştı..Oradan topladıkları para ile Hem Şekerbank Bedelliye kaynak sağladıklarını,Hem de Hisseyi 2.13 lere kadar götürdüklerini düşünüyorum..Sonrasında 1 ileri ,3 geri şeklinde hareketler ile bizleri ve yeni alış yapan ortakları ürkütmeden ellerindeki kağıtları bize sattıklarını düşünüyorum..Ve,Ha bugün ha yarın Hisse Fiyatı toparlanır derken bu günlere ( 1.37.TL ) kadar gelindi...
Şimdi de,Aynı Taktikleri SEKFK Bedellisi için yapıyorlar...
Oradaki süreç bitene kadar da bu sürünceme devam eder görünüyor..
Umarım ben yanılırım ve zararda bekleyen herkes mutlu olur...
ŞEKERFİNANSALDAKİ PAYI %47 den %37 ye düşmüş Şekerbank ın!!!
Tavandan 5,19 san satmış malı
Diğer bir önemli konu; Şeker GYO nun halka arz edilmesi projesi....
Şeker finans'in bedelli işi bitince, sıra ona gelecektir....
Buradan çıkarmamız gereken sonuç;O Tarihe kadar bir ( Tahminen Ocak 2021 ) Banka Hissesi 1.34 - 1.50 TL arasında Gidip geleceğidir... Şeker GYO nun arz süreci başladığında, Fazla talep çekebilmek için , Banka Hissesi fiyatını da yükseltirler ,diye düşünüyorum...
Bu süreç içerisinde de, Bedelli yolu ile (önce banka,sonra finansal kiralama) gereken parayı toplama işini bitirmeleri gerekir...Benim aklım, Mantığım bunu söylüyor.. Yaşarsak görürüz..
şeker bank in ortağı mi şeker bank in hisse sini satıyor yoksa seker finans in mi hisselerini satoyor
Yer İmleri