Sayfa 69/174 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon
Arama sonucu : 1389 madde; 545 - 552 arası.

Konu: SKBNK - Şekerbank

1.35 bende de güçlü destek olarak görülmekte ancak alta 33 ve 34 te bulunuyor.. 33 altı 18 21 aralığı...
    ilk tepkiyı (34) seviyesin den vermesı olası.. yakın takıp zamanı..

ınk yukarı ynlü olduğu için yarn bu seviyeler az daha yukselebilir..34 35 te olabilir

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Arkadaşlar;Daha önce (bedelli öncesi.) dikkat ettiyseniz,Banka,Sürekli Olarak Şeker Finans Kiralama AŞ .hissesi satmıştı..Oradan topladıkları para ile Hem Şekerbank Bedelliye kaynak sağladıklarını,Hem de Hisseyi 2.13 lere kadar götürdüklerini düşünüyorum..Sonrasında 1 ileri ,3 geri şeklinde hareketler ile bizleri ve yeni alış yapan ortakları ürkütmeden ellerindeki kağıtları bize sattıklarını düşünüyorum..Ve,Ha bugün ha yarın Hisse Fiyatı toparlanır derken bu günlere ( 1.37.TL ) kadar gelindi...
    Şimdi de,Aynı Taktikleri SEKFK Bedellisi için yapıyorlar...
    Oradaki süreç bitene kadar da bu sürünceme devam eder görünüyor..
    Umarım ben yanılırım ve zararda bekleyen herkes mutlu olur...

3.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar;Daha önce (bedelli öncesi.) dikkat ettiyseniz,Banka,Sürekli Olarak Şeker Finans Kiralama AŞ .hissesi satmıştı..Oradan topladıkları para ile Hem Şekerbank Bedelliye kaynak sağladıklarını,Hem de Hisseyi 2.13 lere kadar götürdüklerini düşünüyorum..Sonrasında 1 ileri ,3 geri şeklinde hareketler ile bizleri ve yeni alış yapan ortakları ürkütmeden ellerindeki kağıtları bize sattıklarını düşünüyorum..Ve,Ha bugün ha yarın Hisse Fiyatı toparlanır derken bu günlere ( 1.37.TL ) kadar gelindi...
    Şimdi de,Aynı Taktikleri SEKFK Bedellisi için yapıyorlar...
    Oradaki süreç bitene kadar da bu sürünceme devam eder görünüyor..
    Umarım ben yanılırım ve zararda bekleyen herkes mutlu olur...
    Aynı fikirdeyim!!

4. ŞEKERFİNANSALDAKİ PAYI %47 den %37 ye düşmüş Şekerbank ın!!!
    Tavandan 5,19 san satmış malı

5.  Alıntı Originally Posted by battalgazi_44 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir kaç kere yatırım danışmanı ile görüştüm. Bedelli yapan kağıtlar bölündükten sonra pek olumlu grafik çizmiyorlar. Ancak bu bankanın beklentileri var. Piyasada daha öncede bir çok kez algı yaptılar. Ama hüsran. Bilemedim ne yapacağımı. Elimde 150 000 lot var. Bu konuya yorum yapacak üstatlar var ise sevinirim.
    Yatırım danışmanınıdinlemekvarmış. Adamın dedikleri çıktı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Diğer bir önemli konu; Şeker GYO nun halka arz edilmesi projesi....
    Şeker finans'in bedelli işi bitince, sıra ona gelecektir....
    Buradan çıkarmamız gereken sonuç;O Tarihe kadar bir ( Tahminen Ocak 2021 ) Banka Hissesi 1.34 - 1.50 TL arasında Gidip geleceğidir... Şeker GYO nun arz süreci başladığında, Fazla talep çekebilmek için , Banka Hissesi fiyatını da yükseltirler ,diye düşünüyorum...
    Bu süreç içerisinde de, Bedelli yolu ile (önce banka,sonra finansal kiralama) gereken parayı toplama işini bitirmeleri gerekir...Benim aklım, Mantığım bunu söylüyor.. Yaşarsak görürüz..

7.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    ŞEKERFİNANSALDAKİ PAYI %47 den %37 ye düşmüş Şekerbank ın!!!
    Tavandan 5,19 san satmış malı
    benim anlamadığım bir şey var bu şeker bank kin hisselerini mi satıyorlar yoksa seker finansman in mi hisselerini mi satiyorlar

8. şeker bank in ortağı mi şeker bank in hisse sini satıyor yoksa seker finans in mi hisselerini satoyor

Sayfa 69/174 İlkİlk ... 1959676869707179119169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •