Sayfa 677/1002 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Fitch:
    -TCMB'nin parasal sıkılaştırma adımları ile daha ortodoks politikaya geçişi gelecek yıldan itibaren dezenflasyon sürecini destekler
    -TL'nin değer kaybı Kasım ayında enflasyonun artmasına destek oldu

Fitch:
    -2021 ikinci yarısında büyümenin hızlanması bekleniyor
    -Avrupa'da artan tedbirlerle Türkiye'de 2021 toparlanması önceki tahminin altında kalır
    -Türkiye'de sıkılaşan para politikası iç talebi etkiler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Fitch, Türkiye'de 2022 sonunda politika faizini %12,0, 2021 sonunda politika faizini %13,0, 2020 sonunda politika faizini %15,0 tahmin ediyor tahmin ediyor
    -Fitch: Türkiye'de sıkılaştırma adımları ve ek koronavirüs tedbirleri son çeyrekte büyümeyi etkiler

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

MTV yok, ÖTV yok ne benzinde ne araçta, olurmu öyle şey amq!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

İstanbul'da koronavirüs salgınında yavaşlamasnın söz konusu olmadığını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yalvarıyorum lütfen tedbir alsınlar. 2-3 hafta her şeyimizle mücadele edelim, maddi manevi bütün eksiklikleri giderelim" dedi.

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Ekrem İmamoğlu : Vefat sayıları bizim elimizde. Her gün defnettiğimiz insanlarımızı biliyoruz biz, azalma yok. Bugün yolda gelirken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı’mızı dinliyorum. Geçen hafta toplantı yaptık. Muhittin Bey, rahatsızlığı dolayısıyla katılamadı. Yani bildirilenlerin 3-4 katı vefat, sadece 10 Büyükşehir Belediyesi’nde var. Benim derdim ne olabilir ki? Bir belediye başkanının, ‘Kapanalım’ demesi kadar zor bir şey olabilir mi? Zor bir şey belediye başkanı için. Şehri kapatalım, 2 hafta, 3 hafta, zor bir şey. Ama bu işi yapan insanlar diyor ki; ‘Bulaşı azaltmamız için 3 hafta soluklandırmamız lazım toplumu. Evlerde gerekiyorsa test yapmalıyız. Ve filyasyon sistemini büyütmeliyiz.' Hepimiz, her kurumumuz, bu anlamda fedakarlığa hazır. Başka bir şey demiyoruz ki, ne diyebiliriz? Bu söylediklerimizin içinde ‘Hükümet’ demiyoruz, ‘Muhalefet’ demiyoruz, ‘Belediye’ demiyoruz. Allah aşkına hepimizin canı. Vefat edenin siyasisine mi bakıyoruz? Şu anda, ‘2-3 hafta -bilim insanları, hekimler diyor- kapanalım. Şunun hızını dindirelim, hastalar sağlıklarına kavuşsun kavuşabildiği ölçüde. Bütün sağlıkçılarımız bir nefes alsınlar’ diyoruz. Dediğimiz bu; başka ne diyebiliriz?

Vefat sayıları düşmüyor. Yaklaşık bir aydır düşmüyor. Ben, rakam verince başka bir polemik çıkıyor. Ben rakam veriyorum, çıkıyor birileri ‘O bulaşıcı hastalık, bu bulaşıcı hastalık. Yok şöyle, yok böyle…’ Ben, şuna bakıyorum: Geçen sene bu ayda kaç insanımızı kaybettik, şu anda kaç insanımızı kaybettik, kaybediyoruz. Ve bu, hangi sayılarla devam ediyor.Yapmasınlar. Tedbir alsınlar. Yalvarıyorum, lütfen tedbir alsınlar. 2-3 hafta her şeyimizle mücadele edelim, maddi manevi bütün eksiklikleri giderelim. Esnafımızın yanında olalım. Simitçimizin yanında olalım. İş adamının yanında olalım. Çalışanın yanında olalım. Bunun altından kalkarız biz 2-3 haftada. Bundan sonrası daha büyürse, Allah korusun. Aşı geliyor, başka tedbirler geliyor. O tedbirlerimizi alırız, insanlarımızın bağışıklık sistemini güçlendiririz, bu süreci hep beraber aşarız. Ama bugün kaybettiklerimiz geri gelmez, bu şekilde devam ederse.”

6. Daha önce SARS ve MERS tedavilerinde kullanılan "Molnupiravir" ile ilgili umut verici gelişmeler var. Dağ gelincikleri üzerinde yapılan araştırmaya göre ilaç, 24 saat içinde virüs bulaşmasını tamamen durdurabiliyor
    https://www.ntv.com.tr/video/saglik/...wE2abD5XBvsqzA

https://www.dailymail.co.uk/health/a...-24-HOURS.html

Ankara'da sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı hafta sonları market ve bakkallarda içki satışı yapılmayacak. Ankara Emniyeti'nin konuya ilişkin yazısı işletmelere gönderildi.

Yazıda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde açık kalmasına izin verilen iş yerlerinde alkollü içki satılamayacağı belirtildi.

Bu çerçevede satış ruhsatı olsa dahi hafta sonları 10:00-17:00 saatlerinde açık olan bakkal, market, süpermarket gibi yerler müşterilerine içki vermeyecek. Satış yapanlara ise idari para cezası uygulanacak. / Haber Global

İnşallah gripin gibi kolay ulaşılabilir ilaç bulurlar.

adınıda korana savar koyarız artık.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 677/1002 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •