ABD'nin Gıda İlaç Dairesi, BioNTech-Pfizer aşısının 16 yaşından küçükler, hamileler ve bağışıklık sorunu olan kişiler için güvenli olduğu sonucuna varmak için şimdiki halde eldeki verilerin yeterli olmadığını belirtti
ABD'nin Gıda İlaç Dairesi, BioNTech-Pfizer aşısının 16 yaşından küçükler, hamileler ve bağışıklık sorunu olan kişiler için güvenli olduğu sonucuna varmak için şimdiki halde eldeki verilerin yeterli olmadığını belirtti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ABD Pfizer ve BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısına onay verdi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Aşı hiç bulunmayabilir, bulunması çok uzun yıllar sürebilir derkenem ~ 9-10 ayda, şeyimizi sallasak aşıya çarpar hale geleceğiz.
Allahtan, komplo teorisyeni değilim.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ömer Çelik: Avrupa demokrasisi, Türkiye'ye borçludur. Buna karşın Türkiye'ye yaptırım dili kullanmak tamamen akıl tutulmasıdır
Ömer Çelik: (Yunanistan'a) Bu coğrafyada beraber yaşayacağız. Uzak kimselerden medet umarak Türkiye'ye dayatmada bulunmanız hiçbir şekilde sonuç almaz
Ömer Çelik: (CHP'deki taciz iddiaları) 'Alice harikalar diyarında' lafına verilecek en iyi cevap, partinizin içinden geçmekte olduğu bu alaca karanlık karşısındaki suskunluğunuzdur
Yer İmleri