Sayfa 680/1002 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

ABD'nin Gıda İlaç Dairesi, BioNTech-Pfizer aşısının 16 yaşından küçükler, hamileler ve bağışıklık sorunu olan kişiler için güvenli olduğu sonucuna varmak için şimdiki halde eldeki verilerin yeterli olmadığını belirtti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD'nin Gıda İlaç Dairesi, BioNTech-Pfizer aşısının 16 yaşından küçükler, hamileler ve bağışıklık sorunu olan kişiler için güvenli olduğu sonucuna varmak için şimdiki halde eldeki verilerin yeterli olmadığını belirtti
    Ulen tek derdimiz bu olsun, sen sağlam olanların % 70 civarını aşıla yeter ki, o dediklerine bulaş riski çok azalır amq!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

ABD Pfizer ve BioNTech'in geliştirdiği koronavirüs aşısına onay verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Aşı hiç bulunmayabilir, bulunması çok uzun yıllar sürebilir derkenem ~ 9-10 ayda, şeyimizi sallasak aşıya çarpar hale geleceğiz.

Allahtan, komplo teorisyeni değilim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Aşı hiç bulunmayabilir, bulunması çok uzun yıllar sürebilir derkenem ~ 9-10 ayda, şeyimizi sallasak aşıya çarpar hale geleceğiz.

Allahtan, komplo teorisyeni değilim.
    Evet çok doğru söylediniz de,biz Türkler her hangi bir aşıya ulaşabilecek miyiz acaba?

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Evet çok doğru söylediniz de,biz Türkler her hangi bir aşıya ulaşabilecek miyiz acaba?
    O konu da benim kendi açımdan epey kuşkum var, 4 kademeli risk grubundan ancak 4. gruba giriyorum, herhalde önümde aşılanacak ~ 70 milyon kişi var.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Ömer Çelik: Avrupa demokrasisi, Türkiye'ye borçludur. Buna karşın Türkiye'ye yaptırım dili kullanmak tamamen akıl tutulmasıdır

Ömer Çelik: (Yunanistan'a) Bu coğrafyada beraber yaşayacağız. Uzak kimselerden medet umarak Türkiye'ye dayatmada bulunmanız hiçbir şekilde sonuç almaz

Ömer Çelik: (CHP'deki taciz iddiaları) 'Alice harikalar diyarında' lafına verilecek en iyi cevap, partinizin içinden geçmekte olduğu bu alaca karanlık karşısındaki suskunluğunuzdur

Sayfa 680/1002 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •