Sayfa 532/812 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 4,249 - 4,256 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

Alıntı Originally Posted by Mirayy Yazıyı Oku
    Sayın scharif bey bedelliye katılacakmısınız...saygılar
    Kesinlikle katılacam.

2. Dün akşam gelen KAP haberi,

"Şirketimiz 07.12.2020 Tarih ve 2020/35'no lu yönetim kurulu kararı ile

1. Yönetim Kurulumuz aşağıda bilgileri bulunan;

A. Balıkesir ili, Bandırma İlçesi, Bezirci mahellesi , 101 ada, 6 parsel,
    B. Balıkesir ili, Bandırma İlçesi, 600 evler mahallesi, 2486 ada,1 parsel,
    C. Balıkesir ili, Bandırma İlçesi, Ömerköy mahallesi, 133 ada 1 parselde bulunan gayrimenkuller,
    D. Balıkesir ili, Bandırma İlçesi, Ömerköy mahallesi, 133 ada 2 parselde bulunan gayrimenkuller,
    E. Balıkesir ili, Bandırma İlçesi, Ömerköy mahallesi 124 ada , 1 parselde bulunan gayrimenkuller'in

piyasa rayiç değerinin tespitini kapsayan "Değerleme / Ekspertiz Raporunun" hazırlanması amacı ile Mansuroğlu Mah. 286 Sokak No:35 7/18 Bayraklı İzmir adresinde bulunan Rota Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İle 07.12.2020 Tarih ve SPK-1001002 numaralı sözleşmenin imzalanmasına,

F. Balıkesir Asfaltı 8. km. Bandırma adresindeki kutu fabrikasında bulunan makine-tesis-demirbaş ve taşıt araçları,
    G. 600 Evler Mh. Örnek Sanayi Sitesi Bandırma adresindeki metal ofset baskı fabrikasında bulunan makine-tesis-demirbaş ve taşıt araçları'nın piyasa rayiç değerinin tespitini kapsayan "Değerleme / Ekspertiz Raporunun" hazırlanması amacı ile Kozyatağı Mah. Bayar Cad. Demirkaya İş Merkezi No:97/21 Kadıköy/İstanbul adresinde muhkim Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile 07.12.2020 tarih ve 2020/A184 numaralı sözleşmenin imzalanmasına,

Yeniden değerleme yapılan kalemlerin 31.12.2020 yıl sonu mali tablolarında güncel değerleri ile yer almasına.

katılanların oy birliği ile karar verilmiştir. "

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

3. https://www.kap.org.tr/Bildirim/892125

09.12.2020 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri başlıyor mu ne?

Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
    Burada yer alan bilgiler, yorumlar ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, yetkili kuruluşlar tarafından kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Yatırımcının mali durumuna veya risk ve getiri tercihlerine uygun olmayabilir.

4. Cümleten hayırlı akşamlar değerli ortaklar. Yarınki bedelli için. Bilen birisi detaylı anlatım yapabilir mi. Benim diyelim 1000 lot var. Bana 250 lot verecek bende para olarak 375 TL verecem. Buraya kadar biliyorum. Ama sonrası için rüçhan 79 kuruştan açılacak. Artacak yada azalacak diyorlar. Bu artma azalma meselesini bilen yazabilir mi. Teşekkürler iyi akşamlar

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Rüçhan Hakkı Referans Fiyatı ne anlama geliyor?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

6. Bedelli hakkinda en basit seyi bilmeden borsaya yatirim yapmanizi kiniyorum.PZara giderken 1 kg salataligi en ucuze almak icin caba sarfediyorsunuz hisse alirken borsanin ne oldugunu ogrenmiyorsunuz.

Bu hissede o kadar ky var ki gunlerdir basmalarinin sebebi de bu mallarin is bilmez ky ye verilmesidir.

7.  Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Bedelli hakkinda en basit seyi bilmeden borsaya yatirim yapmanizi kiniyorum.PZara giderken 1 kg salataligi en ucuze almak icin caba sarfediyorsunuz hisse alirken borsanin ne oldugunu ogrenmiyorsunuz.

Bu hissede o kadar ky var ki gunlerdir basmalarinin sebebi de bu mallarin is bilmez ky ye verilmesidir.
    Bende hiç yok hisse. Meraktan soruyordum.
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

8. Ne kadar para yatıracağımı filan biliyorum. Sadece rüçhan 79 kuruştan açılması artması azalması olayını bilmiyordum. Çok teşekkür eder. İyi akşamlar dilerim
     Alıntı Originally Posted by Royalci Yazıyı Oku
    Bedelli hakkinda en basit seyi bilmeden borsaya yatirim yapmanizi kiniyorum.PZara giderken 1 kg salataligi en ucuze almak icin caba sarfediyorsunuz hisse alirken borsanin ne oldugunu ogrenmiyorsunuz.

FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 532/812 İlkİlk ... 32432482522530531532533534542582632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •