Sayfa 942/1078 İlkİlk ... 4428428929329409419429439449529921042 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Allah razı olsun lutfü kardeşim,sizlerinde başınız sağolsun bizler elimizden geleni yaparız sonuç Allah'ın taktiridir.
    Buraya ara sıra uğra selam ver birbirimizden haberdar olalım insanın başına ne geleceği belli olmuyor.
    Sağolun hocam, haklısınız çok kırılgan bir hayatı yaşıyoruz aslında,

Forumun yeri bende çok ayrı, çok şey öğrendim çok güzel insalarla konuşma yada yazışma şansı buldum bunların hiçbirini yok sayamam, ama işin aması da yok değil tekrar yazmak istemiyorum, yinede bir engel olmadığı sürece sizlere bir selam vermek için mutlaka arada sırada girmeye çalışırım,
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

2. Günaydın,sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.

Hayırlı Günler...

Gününüz aydın olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. İyi akşamlar endex haftalık pivotlarda 1346 üzerinde 1361 direnci var. Bugün 1360 a dokundu burayı geçebilirse 1412 ler ihtimal dahilinde olabilir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    İyi akşamlar endex haftalık pivotlarda 1346 üzerinde 1361 direnci var. Bugün 1360 a dokundu burayı geçebilirse 1412 ler ihtimal dahilinde olabilir.

Nasılsın sn. Dandanakan... Umarım biraz olsun acıların dinmiştir...

Ölüm Allah 'ın emri. İlk günlerde ayrılık çok zor oluyor. Sonra çektiği acılar akla gelince, bir yandan da fazla çekmedi diye düşünüyor insan...

Misâl annem; tam 15 yıldır çekiyor, 10 yıldırsa sürünüyor resmen. Babam ise tam çekmeye başlayacaktı, çabucak vefât etmişti. O zaman annem aklıma geldikçe babam çekmedi diye teselli buluyordum...

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Nasılsın sn. Dandanakan... Umarım biraz olsun acıların dinmiştir...

Ölüm Allah 'ın emri. İlk günlerde ayrılık çok zor oluyor. Sonra çektiği acılar akla gelince, bir yandan da fazla çekmedi diye düşünüyor insan...

Misâl annem; tam 15 yıldır çekiyor, 10 yıldırsa sürünüyor resmen. Babam ise tam çekmeye başlayacaktı, çabucak vefât etmişti. O zaman annem aklıma geldikçe babam çekmedi diye teselli buluyordum...
    Üstad aynen dediğin gibi sonuçta Annem üzülmemek elde değil ama çektiği acılar çok daha fazla idi çok içim yanıyordu o acı çektikçe Allah yattığı yerde dinlendirsin inşallah tüm fevaat edenlerimizi.

7. 6 yıl önce babamı, 1.5 yıl önce kız kardeşimi, şimdide annemi kaybettim ölümlere alıştık artık. Taktir Allah'ın yapacak bir şey yok.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    6 yıl önce babamı, 1.5 yıl önce kız kardeşimi, şimdide annemi kaybettim ölümlere alıştık artık. Taktir Allah'ın yapacak bir şey yok.
    Ölüm bazen istenir ele geçmez. Bazen de hiç umulmadık vakitte kapıyı çalar...

Her hâl ve durumda sabretmek lâzım. İnsan acizdir ve güçsüzdür fakat her şeye gücüm yeter sanır...

Oysa bir nefeslik canımız var... Burası imtihan alanı ve sınav her gün devam ediyor...

Bunun bilincinde yaşayınca ve "ölünce Allah 'a kavuşacağını" düşünüce huzur buluyorsun. Yoksa bu dünyanın kahrı çekilmez...

Sayfa 942/1078 İlkİlk ... 4428428929329409419429439449529921042 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •