Sayfa 285/602 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,273 - 2,280 arası.

Konu: AKSEN - Aksa Enerji Üretim A.Ş.

1. Burada genel dolap şöyle dönüyor:
    3-5 pire yavrusu ya da ekip çökmüş; şirketle doğrudan ilintileri var mıdır bilemem ama ilgili her türlü bilgiye erken erişimleri olduğuna şüphe yok(en azından hissedeki hareketler bunu gösteriyor).. Hisse rasyoları ucuz(yem olarak kullanılıyor) diye -özellikle kısa zihniyetli- atlayanları bezdirip tokatlıyorlar genelde.. Klasik bas alttan koy yerine..
    Yalnız 6 sonrası harekette hissenin karakteri biraz farklıydı; o ara ya birileri yüklü mal sattı ya başka bir şey oldu.. Takaslar da bunu gösteriyor..
    Diğer alternatif; halka arzda yüklü mal alan birilerinin mücadelesi olabilir. Şirketten(hatalı bilançolar olayı gibi) tırstıkları için alıp götüremiyorlar ve olabilecek minimum fiyatlara yakın şekilde ilerleyerek risk almadan kademelerden para kazanıyorlar..
    Takaslara göre mal fazla dağınık durmuyor ama farklı kişilerde yüklü mal olma olasılığı yüksek.. Bu beklentiler gerçekleştikçe ve olumsuzluk yaşanmadıkça eninde sonunda mecbur gidecek ama 3 vakte mi 13 vakte mi
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

2.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    Burada genel dolap şöyle dönüyor:
    3-5 pire yavrusu ya da ekip çökmüş; şirketle doğrudan ilintileri var mıdır bilemem ama ilgili her türlü bilgiye erken erişimleri olduğuna şüphe yok(en azından hissedeki hareketler bunu gösteriyor).. Hisse rasyoları ucuz(yem olarak kullanılıyor) diye -özellikle kısa zihniyetli- atlayanları bezdirip tokatlıyorlar genelde.. Klasik bas alttan koy yerine..
    Yalnız 6 sonrası harekette hissenin karakteri biraz farklıydı; o ara ya birileri yüklü mal sattı ya başka bir şey oldu.. Takaslar da bunu gösteriyor..
    Diğer alternatif; halka arzda yüklü mal alan birilerinin mücadelesi olabilir. Şirketten(hatalı bilançolar olayı gibi) tırstıkları için alıp götüremiyorlar ve olabilecek minimum fiyatlara yakın şekilde ilerleyerek risk almadan kademelerden para kazanıyorlar..
    Takaslara göre mal fazla dağınık durmuyor ama farklı kişilerde yüklü mal olma olasılığı yüksek.. Bu beklentiler gerçekleştikçe ve olumsuzluk yaşanmadıkça eninde sonunda mecbur gidecek ama 3 vakte mi 13 vakte mi
    2011 den beri yatırımcısına zırnık koklatmamış dolar bazında yemiş bitirmiş yatırımcılarının sermayesini,tüm rasyolar olumlu gözüküyor ama asla uzun vade tutulacak hisse olduğunu düşünmüyorum ben,bu hareketlerinden vazgeçeceklerini sanmıyorum.Bir miktar var elimde belli bir rakama gelsin satıp bir daha bulaşmayacağım bunlara ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by Ordinaryus Yazıyı Oku
    2011 den beri yatırımcısına zırnık koklatmamış dolar bazında yemiş bitirmiş yatırımcılarının sermayesini,tüm rasyolar olumlu gözüküyor ama asla uzun vade tutulacak hisse olduğunu düşünmüyorum ben,bu hareketlerinden vazgeçeceklerini sanmıyorum.Bir miktar var elimde belli bir rakama gelsin satıp bir daha bulaşmayacağım bunlara ytd.
    Sizinle aynı fikirde değilim, benim gözümde haberle atlanacak hisse değil; on haberden dokuzunda terse yatırır. Temelde bozulma olmadıkça uzun vade düşünülmesi gerek. Tabi ben üçte ikisiyle trade ederek ve bazen başka hisselere geçerek taşıyorum, onlar da ağaların hediyesi zaten

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

4. Evet halka açık dolaşımdaki 126 milyon lotun en az 20 milyonunun bir yatırımcıda olduğunu bu gün öğrendik. Tavan ve taban kademesi hariç hayatımda ilk defa 1 kademeye bu kadar lot yazıldığını bende böylece görmüş oldum.

5. 21milyon mal koymak 7.140 ne demek üstadlar aydinlatsin

Alıntı Originally Posted by hafiz1864 Yazıyı Oku
    21milyon mal koymak 7.140 ne demek üstadlar aydinlatsin
    Ben istemeden kağıt gitmez diyor, birilerine göz dağı veriyor. Satın kurtulun diyor

Ama suyu ısınıyor

7. Ben de yukarı yönlü başlangıç sinyali olarak algılıyorum. Hissenin fiyatını yukarı çekeceğim ama peşimden gelirseniz aklınızı alırım tehdidi olarak algıladım. Böyle bir gövde gösterisi satış amaçlı olduğunu sanmıyorum. Satış pozisyonu alacak olan elini bu kadar açık etmez sanki

8. Birinle ortak sende mali köy ortaya görelim demiş olabilir bende bende 15 milyon sende 5 milyon. Hadi bakalım bayrak yarışı bu ibn.ler hangi zaman topladiniz o kadar mali pee

Sayfa 285/602 İlkİlk ... 185235275283284285286287295335385 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •