Sayfa 95/996 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Bakan Koca : 120 binden fazla pozitif vaka olan sağlık çalışanımız var , bu toplam çalışanların %10’undan fazla

Bakan Koca : Vefat eden sağlık Calisani sayısı 216 oldu , hepsi görev şehididir .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Toplam vaka sayısına göre sağlık çalışanlarının pozitif oranı yüksek değil mi ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

3. La yeliz nereye gitti ne yaptınız kovdurdunuz mu?

Gelsede biraz makara yapsak

TUM O SANa ait olanlar aslında bana da ait

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Bakan Koca : Mart ayındaki genelgemiz sonrası her enfeksiyon bulgusu olan , her ateşi olan , her akciger enfeksiyonu zaturesi olan enfeksiyon taşıdığından yıkama aşamasında tedbir alınması için bulaşıcı hastalık olarak yazılıyor . Pandemi döneminde enfeksiyonu olan her hasta tedbir için bulaşıcı hastalık olarak işleniyor .

Bakan koca : Akciğer tüberkülozu , hepatitler , sıtma , brucella , menenjit, kızamık , Septisemi gibi tanıları olan ve vefat eden herkes pandemi sürecinde ölüm belgesine bulaşıcı hastalık olarak işaretlendi

5. Bütçeli nedir sayın medwig?

Bakan Koca : Bizde tüm dünyanın yaptığı gibi pcr testi pozitif olanları bildiriyoruz , ama bakın Dünya sağlık örgütünün teknik raporunda örnek veriyorum , kişi tramva veya trafik kazasıyla gelmiş vefat etmiş ve kovid testi pozitif ama bu kovid değildir diyor . Başka bir örnek kisi aort diseksiyonu ile gelmiş ve pcr pozitif ama bu kovid değil diyor ana ölüm sebebi önemli . Son örnek hem enfeksiyonu var hemde kovid ama enfarktüs geçirmiş buna covid sebebiyle ölüm değil diyor

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Bütçeli nedir sayın medwig?
    Düzelttim ...

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Toplam vaka sayısına göre sağlık çalışanlarının pozitif oranı yüksek değil mi ?
    üzücü, diğer ülkelerin verilerini bilmiyorum-sayı normal olabilir bilemedim.

ne olduğunu bilmediğimiz bir hastalığa karşı mücadele var ve korunma imkanı kısıtlı-yok, çalışma saatleri uzun. doğrudan sağlık çalışanları kendilerini ateşe attılar-atıyorlar. daha iyi korunabilirler miydi? ülke olarak biz bunu beceremedik, bu açık.

Sayfa 95/996 İlkİlk ... 45859394959697105145195595 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •