Sayfa 906/1043 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by reaktör42 Yazıyı Oku
    hocam görüşleriniz benim için cook değerli yayla neden hergün düşüyor o düştükçe ben alıyorum kademeli yakında tüm lotları toplayacağım herhalde bide elimde nthol var 3.40 maliyet ne yapmam lazım şimdiden çok tşk ederim hocam iyiki varsın akşam rahat uyurum inşallah
    yaylada bir kaç gün zamandan kayıp olsada hisse haftalıkta bozulma yok günlük sata dönmüş bu 2 gün önemli yarın bu gün için tuzakmı düşüşmü belli eder hedeflerimde değişiklik yok sadece zamandan kayıp var
    nthol hemen hemen yayla ile aynı ama sanki bu bu 2 gün içersinde bir hareket edip önümüzdeki hafta ralli yapacak gibi ytd

2.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    rheag devam ediyor musunuz çelik hocam o da gitti bayağı ?
    rheag aşkımız 0.75 kuruştan beri devam ediyor %50 satmaya bile kıyamıyorum

3. Çok teşekkür ederim hocam bu iki kelime bile benim için büyük bi heyecan ben üye olmadan hep izliyordum sizi siz üye olun deyince oldum herşey için tşk iyiki varsınız

4.  Alıntı Originally Posted by reaktör42 Yazıyı Oku
    çok teşekkür ederim hocam bu iki kelime bile benim için büyük bi heyecan ben üye olmadan hep izliyordum sizi siz üye olun deyince oldum herşey için tşk iyiki varsınız
    bu forma üye olmayanlar belkide yeni yılda cok şey kaybedecekler ..

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    rheag aşkımız 0.75 kuruştan beri devam ediyor %50 satmaya bile kıyamıyorum
    Tamam hocam 😊Ben biraz geç dahil oldum ama sağ olun kardayiz durdukça da kağıda ben de aşık olmaya başladım ismi bile çekici geliyor nereden çıkacağım bilmiyorum😊😊

6.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Tamam hocam 😊Ben biraz geç dahil oldum ama sağ olun kardayiz durdukça da kağıda ben de aşık olmaya başladım ismi bile çekici geliyor nereden çıkacağım bilmiyorum😊😊
    Keşke daha önce tanıma fırsatım olsaymis sizi hocam

7. Celik hocam aslında 2021 için. Şimdiden günlük bir hisse yıl sonuna kadar paylaşabilseniz daha iyi olur ...

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu forma üye olmayanlar belkide yeni yılda cok şey kaybedecekler ..
    Bence hocam her gün çok şey kaybediyorlar benim daha önce çok şeyler kaybettiğim gibi 😔ama şimdi ısdmr sizin sayenizde artıdayım bugün düşsede korkmam nasıl olsa Çelik hocam var bişey olmaz

Sayfa 906/1043 İlkİlk ... 4068068568969049059069079089169561006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •