Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu işlere gerçekten akıl ermiyor. türev olsa tcd neden coşuyor. düşüşe oynayan tcd'de de aynı işi yapar. anlaşılan o ki en azından 3 ya da 4 hsyf ile devam etmek gerekecek.
    üstat çok yazdık ve yazıldı riskli fonlarda riski azaltmak için farklı fonları girilmesi lazım diye...

2. MAC fonunun yüzü bugün gülecek heralde Celha %5, ditas %10 tavan kilitledi bedelli açıklaması sonrası

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    IPB %7,8 artı yaptığı günün aradından yine -1,8118. Yani %7,8 artının neredeyse %4 ünü geri verdi.
    Verdiğini toptan değil de parça parça geri alıyor. Bu da yeni bir taktik olsa gerek

4.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    dün 3 te birini sattım..
    bu gün petkim bayağı artıda iyi getirebilir, hepsini bugün satarım olmadı.
    Petkim yok ki son raporda, aralıkta portföye girdi bilgisine nasıl ulaştınız

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by aliserpil2005 Yazıyı Oku
    Fon ne kadar şişerse kazanç o kadar azalıyor bakınız tkf.
    Burasını sadece forum üyeleri değil herkes okuyor. Örneğin ben üye olmadan önce forumu dışarıdan uzun bir süre dışarıdan izliyordum. Herkes kendi fonunu kendi bulsun. Sorular, görüşler, bilgilendirme gibi konular tabi ki olabilir. Ama şu fon çok iyi alın falan gibi tavsiyelere sıcak bakmıyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by matac Yazıyı Oku
    Bunu tüm ppf'ler yapabiliyor. Mevduat donüşü olabilir. Yada vb.

En iyi cevap portfoyü yönetende.
    Sağolun aklıma gelmemişti

7.  Alıntı Originally Posted by tele vole Yazıyı Oku
    ıpj -1 beklerken +1.05 getirmiş nasıl oldu anlamadım ama süper olmuş :D
    Neden -1 bekliyordunuz? Hesap mı yaptınız diyeceğim ama o kadar farklı ülke hisselerinin olduğu bir fonun hesabını yapmak da zor bir iş.

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Neden -1 bekliyordunuz? Hesap mı yaptınız diyeceğim ama o kadar farklı ülke hisselerinin olduğu bir fonun hesabını yapmak da zor bir iş.
    çünkü kıpkırmızıydı portföy. başta tesla -7 idi mesela. hesaplama yapmadım sadece kan gölü olduğunu görerek öyle düşündüm

Sayfa 226/1003 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •