Sayfa 824/1001 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,585 - 6,592 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar sizi duydu ustadim
    üstad teknoloji yukarı diyor bu sefer

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    üstad teknoloji yukarı diyor bu sefer
    Ustadim teknolojide yere bakiyor
    Sogan zorluyor
    Zinciri kirarsa teknolojide kalmaz

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Buyuk ustadim regal
    Sunu sormak isterim
    Suan siklikla kol ve gogus calisiyorum
    Sirt ve gobegi sona biraktim
    Sizce yontemde hata var mi
    Bir de bu gogus zor cikiyor
    Silikon taktirmayi onerirmisiniz
    Syg
    Ben Regal üstad kadar bilemem ama sanki sırt ve göbeği sona bırakmak yanlış gibi geliyor kulağa.
    Tanıdığım plastik cerrahlar var, siz pack göğüs kası yapıyorlar. Biraz pahalı ama size dokunmaz sayın Dr Webster

4.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Webster üstad,

Bizim bilim kuruluna üst düzey mason olmayan doktorları almıyorlarmış. Masonik bilim kuruluna güvenilir mi? Bence güvenilmez. Loca ne derse tepeden emir ne gelirse onu söylerler.

Misal dünya Tıp tarihinde aşı ile azalmış ve tedavi edilme hiç bir virüs yok. En basit nezleyi bile aşı ile tedavi edemedik, çünkü virüsler sürekli mutasyona uğrar. Nezle alışı olan sürekli nezle oluyor, hiçbir işe yaramıyor.

40 senedir aids virüsü var, madem aşı işe yarıyor, aids virüsüne karşı bir aşı üretselerdi.

Aşı hiçbir virüse karşı kalıcı işe yaramaz. Aşı ile virüsü engellerim diyen mason bilim kurulu doktorlar herhalde bunu senden benden daha iyi biliyorlardır. Ama localardan emir gelince papağan gibi aynı bilgileri tekrarlıyorlar. Ya da insanları sürekli her hafta aşılayacaklar. Olmadı bir daha olmadı bir daha olmadı bir daha. Virüs mutasyona uğradı bir daha aşılayalım. Olmadı bir daha. Sonsuza kadar...

Son dakika... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Prof. Dr. Kara, normale dönüş ve maskesiz hayat için gereken şartları açıkladı ve tarih verdi.

Son dakika haberi... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, nüfusun yüzde 60'ının aşılanması halinde Türkiye'nin rahatlamaya başlayacağını açıkladı. Prof. Kara, bu oranın yüzde 70-80'lere gelmesi durumunda ise normale dönüşün çok kolay olacağını belirtti.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...verdi-41684626
    Sn sadecegrafik bilmeden etmeden perde arkasındakileri görüp komploları çözmeniz harika. MFÖ nün bir şarkısını animsatiyorsunuz, "sen neymişsin be abi"" " herşeyden sen anlarsın" gibi sözleri vardı.
    Tanımadığınız insanlara mason demek hoş değil
    Aşı ile tadavi edilen virüs örneği olarak size hepatit b örneğini verebilirim. İlaç (interferon) ile hepatit c eradike edilmek üzeredir. Her virüsün yapısı aynı değildir ve her virus asi yapımına uygun değildir
    Tabi siz daha iyi bilirsiniz

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    Ben Regal üstad kadar bilemem ama sanki sırt ve göbeği sona bırakmak yanlış gibi geliyor kulağa.
    Tanıdığım plastik cerrahlar var, siz pack göğüs kası yapıyorlar. Biraz pahalı ama size dokunmaz sayın Dr Webster
    Hangi sehirde ustadim
    Parasiyla degilmi
    Basip yaptirayim

Alıntı Originally Posted by Kemtuz Yazıyı Oku
    yanlış anlaşılmaya meydan vermemek için şunları söylemeliyim.
    vücud bir bütündür.
    kasları sona bırakmak yada öne almak diye bir şey zaten teorikte pratikte yoktur.
    profesyonel durumlarda ilgili kaslara ek güç sağlanır.
    cerrahinin yaptığı göğüs kasları görünümde iyidir.geçici bir kaç yıl içinde söner gider. geriye araz bırakanlarda az değil. ne kadar cerrah iyi olursa olsun. bu işin mutfağını iyi gözlemleme sahip olmuş biriyim.
    yapılan her müdahele vücudunuzda gereksiz riskten başka hiçbir şey sağlamaz.

7. Günaydın üstatlar bol kazançlar diliyorum. Dolar artacak gibi duruyor. TLE emri verdim

Alıntı Originally Posted by Pestilence Yazıyı Oku
    Günaydın üstatlar bol kazançlar diliyorum. Dolar artacak gibi duruyor. TLE emri verdim
    Dolar a en hassas fon bumu ?

Sayfa 824/1001 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874924 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •