Sayfa 822/1001 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by Blueberry Yazıyı Oku
    çin aşısını yaptırmak zorunda mıyım. ne olduğu belirsiz aşı. aşı diye boş su enjekte ederler.
    Bos su oldugunu bilsem ilk ben vurdururum
    😄😄😄😄

Buyuk ustadim regal
    Sunu sormak isterim
    Suan siklikla kol ve gogus calisiyorum
    Sirt ve gobegi sona biraktim
    Sizce yontemde hata var mi
    Bir de bu gogus zor cikiyor
    Silikon taktirmayi onerirmisiniz
    Syg

3. Webster üstad,

Bizim bilim kuruluna üst düzey mason olmayan doktorları almıyorlarmış. Masonik bilim kuruluna güvenilir mi? Bence güvenilmez. Loca ne derse tepeden emir ne gelirse onu söylerler.

Misal dünya Tıp tarihinde aşı ile azalmış ve tedavi edilme hiç bir virüs yok. En basit nezleyi bile aşı ile tedavi edemedik, çünkü virüsler sürekli mutasyona uğrar. Nezle alışı olan sürekli nezle oluyor, hiçbir işe yaramıyor.

40 senedir aids virüsü var, madem aşı işe yarıyor, aids virüsüne karşı bir aşı üretselerdi.

Aşı hiçbir virüse karşı kalıcı işe yaramaz. Aşı ile virüsü engellerim diyen mason bilim kurulu doktorlar herhalde bunu senden benden daha iyi biliyorlardır. Ama localardan emir gelince papağan gibi aynı bilgileri tekrarlıyorlar. Ya da insanları sürekli her hafta aşılayacaklar. Olmadı bir daha olmadı bir daha olmadı bir daha. Virüs mutasyona uğradı bir daha aşılayalım. Olmadı bir daha. Sonsuza kadar...

Son dakika... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Prof. Dr. Kara, normale dönüş ve maskesiz hayat için gereken şartları açıkladı ve tarih verdi.

Son dakika haberi... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, nüfusun yüzde 60'ının aşılanması halinde Türkiye'nin rahatlamaya başlayacağını açıkladı. Prof. Kara, bu oranın yüzde 70-80'lere gelmesi durumunda ise normale dönüşün çok kolay olacağını belirtti.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...verdi-41684626

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bos su oldugunu bilsem ilk ben vurdururum
    ��������

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Webster üstad,

Bizim bilim kuruluna üst düzey mason olmayan doktorları almıyorlarmış. Masonik bilim kuruluna güvenilir mi? Bence güvenilmez. Loca ne derse tepeden emir ne gelirse onu söylerler.

Misal dünya Tıp tarihinde aşı ile azalmış ve tedavi edilme hiç bir virüs yok. En basit nezleyi bile aşı ile tedavi edemedik, çünkü virüsler sürekli mutasyona uğrar. Nezle alışı olan sürekli nezle oluyor, hiçbir işe yaramıyor.

40 senedir aids virüsü var, madem aşı işe yarıyor, aids virüsüne karşı bir aşı üretselerdi.

Aşı hiçbir virüse karşı kalıcı işe yaramaz. Aşı ile virüsü engellerim diyen mason bilim kurulu doktorlar herhalde bunu senden benden daha iyi biliyorlardır. Ama localardan emir gelince papağan gibi aynı bilgileri tekrarlıyorlar. Ya da insanları sürekli her hafta aşılayacaklar. Olmadı bir daha olmadı bir daha olmadı bir daha. Virüs mutasyona uğradı bir daha aşılayalım. Olmadı bir daha. Sonsuza kadar...

Son dakika... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Prof. Dr. Kara, normale dönüş ve maskesiz hayat için gereken şartları açıkladı ve tarih verdi.

Son dakika haberi... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, nüfusun yüzde 60'ının aşılanması halinde Türkiye'nin rahatlamaya başlayacağını açıkladı. Prof. Kara, bu oranın yüzde 70-80'lere gelmesi durumunda ise normale dönüşün çok kolay olacağını belirtti.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...verdi-41684626
    Ben olmicam olanada mani olmicam
    Herkesin kendi bedeni
    Ha bu asi kas gelistiriyorsa is degisir 😄

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Buyuk ustadim regal
    Sunu sormak isterim
    Suan siklikla kol ve gogus calisiyorum
    Sirt ve gobegi sona biraktim
    Sizce yontemde hata var mi
    Bir de bu gogus zor cikiyor
    Silikon taktirmayi onerirmisiniz
    Syg
    üstadım, yaptığınız hareketler (yani el ve ayakla ve belinizle) vücudunuzdaki her kasınızı çalıştırır.
    profesyonel sporcu olmadığımıza göre,
    ağırlıklı kas çalışması yapmamız konumuz haricindedir.
    Ayrıca, doğallığın dışına çıkmayı, uygun bulanlardan değilim.

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Myfinans 5.80ci, sayin trust 6,80 mi
    üstat ben 7-7.20 diyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben olmicam olanada mani olmicam
    Herkesin kendi bedeni
    Ha bu asi kas gelistiriyorsa is degisir ��
    içinde büyüme hormonu olabilir üstat

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Regal üstat bu tskb ne yapmak istemektedir.
    TSKB de diğer hisselerin yaptığını yapan bir kağıt. diğerlerinden farkı yok.
    hala 1,80 den alış yapamadım. çünkü vermedi.
    dün 2 sefer 185 den aldığımı 1,90 dan sattım.
    eğer borsa komple aşağı giderse belki 1,60 ları görür zannediyorum. eğer görmezse buralardan diğerleri ile beraber yukarı gideceğini düşünüyorum. daha öncede yazdığım düşüncelerimi taşımaya devam ediyorum.
    bende şunun rahatlığı var. Borsaya girdiğimden beri.
    borsadan aldığım hisse, bunun speğinin aldığı miktarın yanında denizde kum tanesi kadar.
    spek nereden baksan 500 milyon 1 milyar parayı hisseye yatırıyor. aylarca bundan bir kazancı yok. ne mevduat faizinde parası ne de dövizde.
    bunun bir maliyeti var mı? VAR
    Peki, pazarda pazarcılık yapanların pazarda yerleri var mı? VAR. belediyeye, maliyeye ota boka para ödüyorlar mı . ödüyorlar.

Peki borsada başı boş speği olmayan hisse var mı? YOK
    SEN ANLADIN ONU

Sayfa 822/1001 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •