Sayfa 307/346 İlkİlk ... 207257297305306307308309317 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1. Günlük değil toplam saklama dağılımı yokmuydu? Bu günkü dahil ama tamamıilk 5 yüzde li?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Sarkuysan 3 gün düştü dün bu günde tavan hatta yarında tavan olur muhtemelen. Selec de benzer hareketi yapar diye düşünüyorum. Yoksa düşüşe oynamaya başlarsa işimiz kötü olur.

Tek olumlu gösterge var kağıt hızlı ve bütün olarak hareket ediyor. Eğer düşüşe oynayacak olsaydı bu kadar hızlı düşmezdi. Yarın inşallah artı kapatırsa haftaya döner diye düşünüyorum. 94 milyon lotluk kağıt bu kadar hızlı ve çok hacim yapabiliyorsa bu tip kağıtlar iyi şeyler yapabilirler yeterki istesin. YTD.

3. Brüt 15 gün. 3 ay tüm cezaların olduğu kağıt hatta izleme yasağı bile resmen SPK ile alay eder gibi davranabildiğini gördüm. 15 günlük Brüt takas hava civa spekler için. YTD.

4. Yürekmi yemişiz cığermi belli olacak bakalım.. 11 12 2020 cuma. 15.18 -7 den devre kesici ile döndü. Şu anki fiyat 15.88.

5. Ne yüreği bu ?cesur yürek yüreği mi??)

6.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Ne yüreği bu ?cesur yürek yüreği mi??)
    Deli yürek

7. 15.41 den ipten döndükmü acaba? Yoksa 3. Faz aşısıdamı olacağız daha tövbe tövbe ya..

8. Bu Brüt takas olan hisseyi bu gün satıp hemen bu gün başka Brüt takas tedbiri olmayan hisse alabiliyormuyuz?

Sayfa 307/346 İlkİlk ... 207257297305306307308309317 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •