Sayfa 915/1043 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,313 - 7,320 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Celik hocam, 2021 için, ERBOS, Durdo, adel , halkbank olurmu . Bunlar yoksa bir tane daha yazarmisiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by X-man Yazıyı Oku
    S.aleykum celik hocam orge icin yorum alabilirmiyim.pd ve fk oranlari baya dusuk kalmis sanki siz ne dersiniz...saygilar

.
    biraz daha zamanı var formasyon oluşmadı daha boyun cizgisinde yatay işlem görüyor

3.  Alıntı Originally Posted by mebes Yazıyı Oku
    Celik hocam, 2021 için, ERBOS, Durdo, adel , halkbank olurmu . Bunlar yoksa bir tane daha yazarmisiniz...
    bölük börcük olmasın bir seferde paylaşayım istiyorum henüz 4 tane oluştu 1 düzüne olduğunda paylaşacağım acalemiz yok mebes seni sabır testinden geçtiğini sanıyordum

4. Celik hocam , ısyat yazdık hem de aldik. Çok olunca kafa karışıyor tek tek olunca incelemesi daha kolay . Ben hepsini liste olarak yazarim ):

5. Akşam inceleyince daha önce bir sefer listenize girmiş. Durdo yu gördüm. Misal dedim ):

6.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    selamunaleykum iyi tatiller cümleten
    Ve aleyna aleykum selam

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bölük börcük olmasın bir seferde paylaşayım istiyorum henüz 4 tane oluştu 1 düzüne olduğunda paylaşacağım acalemiz yok mebes seni sabır testinden geçtiğini sanıyordum
    Hocam yıllık listede kaç adet hisse paylaşıyorsunuz .Hisse sayısı sınırlı olursa daha iyi olacağı kanaatindeyim araştırıp seçmek açısında ama tabi siz daha iyi bilirsiniz .Ben ilk defa yıllık listenizden faydalanacağım inşallah nasip olursa.

8. mebes yazıp yazıp kaçma pagyo da istifa var

Sayfa 915/1043 İlkİlk ... 4158158659059139149159169179259651015 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •