Sayfa 39/169 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Altın vurus v

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by hiakkaya Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/nWPDX1.jpg

abi beyaz çizgide dipler daha sık oldduğu için çektim beyaz çizgiyi.

Kasdettigim ise "dipler daha da çok olan" bu;

Arkadaslar birşey rica edeyim, 5 gün 24 saat cepten ekran izliyorum ve işlem yapıyorum.
    Bu tarz "cizgi çekme vb" şeyler için gerçekten de vaktim yoktur.

1. ci defa ve son defa olmak üzere arkadaşımızın grafiği üzerinde "ben olsaydım" nasıl cizerdim'e örnek olmak uzere bu grafiği koydum. Hem cok iyi bir bilgisayar kullanicisi da değilim, sizler için 2 dk sürecek bu süreç benim icin 2 saat sürdü .
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Kasdettigim ise "dipler daha da çok olan" bu;

Sn bikmisbroker'in müsadeleriyle..

Trend çizgileri hakkında naçizane ben de bildiklerimi anlatayım..

Düşen trend çizgileri tepeler (dirençler) referans alınarak çizilir.. En az iki tepeyi referans almalıdır.

En doğru olanı ise mümkün olan ve referans dahilinde kalan tüm tepeleri kullanmaktır.

Bu durumun örneklemesi aşağıdaki grafikte net olarak gösterilmiştir.

Yükselen trendler için de aynı durum geçerlidir.. destekler referans alınarak çizilir.. En az iki destek referansı olması gerekir..

Örnek grafik aşağıdadır.. ( Bu grafikteki yüksek açılı ikinci trend çizgisine dikkat ediniz.. Bu çizgi stoploss'u yukarı taşıma çizgisi olarak da bilinir.)

Sanırım bu bilgiler, sn bikmisbroker'ın kısaca ( zaman darlığı sebebiyle) anlatmaya çalıştığını daha detaylı açıklıyor..

Teşekkürler sn BaBo.

Saygılar..

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Sn bikmisbroker'in müsadeleriyle..

:::::::::::::

Teşekkürler sn BaBo.

Saygılar..
    Detaylı ve grafiksel açıklama için ben de size teşekkür ederim "BaBo" (TM)
    Lakabımın mucidi. )

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Lakabımın mucidi. )

.
    Bu, büyük bir onur olurdu benim için..

Ama o onuru, o mucidin dostu olmakla yaşamaya çalışıyorum.. Teşekkürler..

Ayrıca, trend ve trend çizgileri konusunu Teknik Analiz bölümünde Görüş açısı isimli topiğin 13ncü sayfasından itibaren anlatmış ve anlatıma konu olan grafiği de son sayfalara kadar taşımıştım.. ( Topik reklamı gibi oldu ama.. )

İlgilenenler için o topik her türlü teknik paylaşıma açıktır.

Saygılar, sevgiler..

iyi akşamlar, twiterda CON SINOV @10uncu köylü hesabının floodudur:
    Katar sorununda olduğu gibi, dünyada ABD nin musallat olduğu her sorun doğruda yahut dolaylı olarak 'ENERJİ' ile alakası bulunur
    katar dünyanın en büyük sıvılaştırılmış doğalgaz ihracatçısıdır. Üretimin yarısı Japonyaya gider.
    birkaç ABD güdümlü arap kralının çullanmasının ardında 'teröre destek' suçlamasının ötesinde başka sebepler var.
    Katar 2005 yılında zengin doğalgaz kaynaklarının bulunduğu+kuzey sahası' isimli İran ile ortak rezervlerine geliştirme yasağı koymuştu.
    Bir devlet zengin yeraltı kaynaklarını işlemeyeceğini neden ilan etsin.Normalmi? Oysa Katar kuzey sahasında çok düşük maliyetli üretim yapabilir ve rakiplerini kolayca alt edebilirdi.Ama 2005 ten beri bunu yapmadı
    Wood Mackenzieşirketi araştırma müdürü Giles Farrer'e göre kuzey sahası açılsaydı rakipleri büyük darbe yerdi.Neden açılmadı?
    Katar 2005 yılında kendi kendine koyduğu bu yasakla rakiplerine senelerce kıyak yaptı.Ta ki 3 Nisan 2017 ye kadar meselenin özü bu
    katar 12 yıl sonra 3 nisan'da kuzey sahasını üretime açma kararı aldı.Enerji piyasası alt üst oldu.Kuzey sahası rezervlerinde İran'ında payı var.Onlarda Martta Fransız TOTAL Petrol şirketi ile anlaştı.
    İran ve Katar bu kararları ile dünya enerji piyasasını alt üst etti.
    ABD buna kayıtsız kalamazdı.Bu kararlarından 2 ay sonra Katar ' terörü destekleyen ülke ' durumuna düşürüldü.
    Suud ve Mısır ABD'nin talimatıyla saldırıya geçti.Trump'un Katar'a arabuluculuk teklifi bulunması kuzey sahası pazarlığı için.
    Teröre verilen destek ABD'nin kozuydu ve bu kozu kullandı. Suud ve Mısır ayakçılığını yapıyor.
    Türkiye Rusya ile yaşanan uçak kazasının ardından Katar'la büyük bir doğalgaz anlaşması imzalamıştı.Şayet Katar'da dengeler değişirse Türkiye büyü bir enerji partnerini kaybedebilir.Asker gönderme işinin temeli ekonomik çıkarlardır.Obama yönetimi İran'a uygulana yasakları kaldırmıştı.Bu sayede Fransız TOTAL İran'la anlaşmıştı.Trump bu işe karşı çıkıyor.Şayet ABD yeterince İran karşıtlığı yaratırsa yeniden yasaklar getirebilir.ve böylece Total-İran anlaşması iptal edilebilir.
    Olayların temelinde enerji yatıyor.100 yıldır bu böyle .Churchill'in dediği gibi "BİR DAMLA PETROL BİN DAMLA KANDAN DAHA DEĞERLİDİR"

Sent from my iPhone using hisse.net
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

XU30 Euro da "yükselen kanal" in dışına çıkmadan "ic güveysiden hallice" gidiyoruz.

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Altın vurus v

SUSD de ise "SIKISA SIKISA" bir hal olduk!.

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

8. Emekleriniz icin tesekkurler

Sayfa 39/169 İlkİlk ... 2937383940414989139 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •