Sayfa 965/1006 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 7,713 - 7,720 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1. Kaptan hesapta EFT limiti kaç TL bilen varmı?

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    İşte ben de bunu soruyorum. Sizin hesabınızın özelliğini bilemeceyeceğimizden dolayı ;

a. Gecelik faiz veren 90 gün boyunca hoşgeldin uygulayan hesap mı ?

b. Eğer öyleyse, boşta ne kadar para kalıyor ?

c. Eski müşteriye de ( 1 yıl önce kaptan kullananlara ) geçerli mi ?
    tv de kaptan hesabın reklamı vardı alt yazıda 6 aya kadar bu kampanyadan yararlanmamış olanlar katılabilir diyordu sizinki bir yıl önce olduğuna göre yararlanabilirsiniz sanırım

3. Herkese iyi haftalar.

Birşey danışacağım. Benim para FIL de. (Fibabank'ın para piyasa fonunda) .Burada da gelir vergisi %15 ' den yüzde 5' e mi düşürüldü ? bileniniz var mı ?

İkincisi olarak %5 uygulaması aralık 31 de bitiyor ise, fonu 30 aralık günü komple bozup, gelir vergisi %5 ise oradan mahsuplaşmak mantıklı olur mu ? Bu fonu yaklaşık 3 aydır tutuyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftalar.

Birşey danışacağım. Benim para FIL de. (Fibabank'ın para piyasa fonunda) .Burada da gelir vergisi %15 ' den yüzde 5' e mi düşürüldü ? bileniniz var mı ?

İkincisi olarak %5 uygulaması aralık 31 de bitiyor ise, fonu 30 aralık günü komple bozup, gelir vergisi %5 ise oradan mahsuplaşmak mantıklı olur mu ? Bu fonu yaklaşık 3 aydır tutuyorum.
    Yüzde 15 diye biliyorum.. Çünkü bonoda yüzde 15..sadece vadeli mevduatlar içindi yüzde 5..ppflerde muhtemelen 15dir..ppflerin bi cazibesi kaldı mı? 100 bine aktif bono 30 günde net 1290 getiriyor.. Yıllığı net %15,72 e denk geliyor... Siz ppf de aylık %1,29 net getiriniz var mı?

5.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftalar.

Bildiğim kadarıyla Fibabank'ın para piyasa fonunda gelir vergisi oranı hiç değişmemiştir.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

6.  Alıntı Originally Posted by taysan Yazıyı Oku
    Herkese iyi haftalar.

Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Yüzde 15 diye biliyorum.. Çünkü bonoda yüzde 15..sadece vadeli mevduatlar içindi ppflerde muhtemelen 15dir
    Bono ile yatırım fonlarının stopaj oranları değişmedi. Sadece mevduatın stopaj oranı değişti. Hiç onları karıştırmayın.
    Mevduat faizlerinde kısa vade olanlar %15'ten %5'e düştü. Diğerlerinde bir değişiklik yok.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7. Yılın bitmesine 18 gün kaldı.. Devletin acilen spotaj avantajının devam etmeyeceğini açıklaması gerekir.. Yoksa mevduatçıların eski spotaj kesintisiyle yüzde 10 gelir kaybı olacak... Bu da dövize kayışı beraberinde getiriyor.. Tekrar 2 senedir olan sarmala girmemek için para politikasının 24 ününde önce bu konuda hızlı reaksiyon göstermesi gerekiyor

8. Ben de şimdilik nkolay ve teb marifetli ile günlükte gidiyorum, odea 40-91 gün için 17 yazıyor, stopaj indirimi bitmeden oraya geçsem mi, yoksa ay sonuna kadar beklesem mi ne dersiniz?

Sayfa 965/1006 İlkİlk ... 465865915955963964965966967975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •