Selam hocam ECZYT için bir yorum mümkün mü?destek ve dirençleride yazabilirseniz memnun olurun.Allah (c.c) sizden razı olsun.
Selam hocam ECZYT için bir yorum mümkün mü?destek ve dirençleride yazabilirseniz memnun olurun.Allah (c.c) sizden razı olsun.
Son düzenleme : esma; 14-12-2020 saat: 11:53.
Valla hocam bizlerde sayenizde öğreneceğiz inşallah. İki kağıtta bugün tavan oldu. Eğitime başladığınızda ilk öğrenciniz olmaya hazırım.![]()
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/893093
Celik çomak hocam bu kap bildirimini yorumlayabilir misin? Bu akşam 18.31 de düştü haber. Hisse 8.04 e kadar dusmustu. Kapanış sırasında 42 kuruş birden cıktı. Sizce nasıl etkiler kagidi? Şimdiden teşekkürler.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
celik hocam sanko gecen haftadan sayenizde girmistim bugun icin eger yorumlarsaniz selec i sormak istiyorum sabah taban olacakken gedik yatirim hisseye girip tavana goturdu nasi okumaliyiz yarin icin muhtemel senaryo icin ne dersiniz
Takip ettiğim ve Çelik Hocamın söylediği; ozkgy, cusan, Vertu ve sanko çok çok güzel performans gösterdiler. Bunlar için tekrar teşekkürler. Ayrıca haftalık verdiğiniz tüm kağıtların performans datalarını topluyorum. Bir çok kağıdın performansı inanılmaz. Analizlerinizi yaparken kullandığınız yöntemleri daha önce paylaşmış mıydınız? Kaçırdıysam kusuruma bakmayın lütfen. Paylaşmadıysanız yöntemleriniz hakkında da bilgi vermeyi planlıyor musunuz?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri