Alıntı Originally Posted by Namıkkemall Yazıyı Oku
5 aydır borsada yatırım yapıyorsunuz ve insanlara akıl veriyorsunuz, dikkatli olmanızı öneririm. Sasa500 takip ederim kimsenin kötülüğünü istemez güzelleme yapacak da değilim. Albarakada 10 milyon lot satılacak denilince kagıdın sirazesi kaydı kaldı ki kagıtta derinlik var. CRFSA 2,5 milyon lot ne yapar? Bu soru kafamı karıştırıyor acaba yabancı yatırımcıya blok mu satılacak?
yada imkbde serbest mi satılacak çok ama çok tehlikeli sularda yüzüyor olabiliriz.Ama aklımda şuda var böyle satıslarda genelde bir grup gelir hisseye dadanır ve hacim yaratır o hacimde bogulmamak gerekir.Diye de düşünmeden edemiyorum
Mesala nerde akıl vermişim? Öyle bi niyetim olsa bes aydır yatırım yaptığımı, teknk meknik bilmem diye söyler miyim? Ama sasa500 dediğin adam ikidir forma saçma sapan yorumlar yaptı. Siz bu adamın son mesajlarından rahatsız olmadınız yani öyle mi? Herkesin bi beklentisi var. Bekliyor. Biri gelmiş kağıdım yok şöyle olabilir böyle olabilir diyor. Saçma sapan kelimeler kullanıyor. Ben bundan rahatsız olduğum için mesaja cevap yazdım. Sizden ricam şu mesajda akıl vermişsiniz yönlendirme yapmışsınız demeniz. Eğer böyle bi mesajım yoksa niyetinizin kötü olduğunu düşüneceğim.