Altın yıl sonu 600 lira olacak, banka müdürü tanıdık dedi, herkese altın aldırıyor diyen arkadaş o tanıdığa selamı kesmişmidir ki?
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dowu kurtarmanın tek yolu var..Biz de hemen Amerika'ya yarın sabah yaptırım uygulayacağız..Dowun palası aa yaptırımlar çok hafif diyip yukarı alır..![]()
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
bunu revize etmem lazım... bugünlük iyi çalıştı risk reward güzeldi ... şimdi bunu revizelemeli ... yaşam eskisi gibi değil.... dün ile yarının farkını belirleyen bugünün realitesi denilebilir...
yirminci yüzyılın kafası ile 21 inci yüzyılın gerçeklerinde disco dans yapamazsın... zamparalıkta bile 20 inci yüzyılın argümanları ile manitaya yaklaşırsan ,, ( çift virgül ) fındık ceviz kırman hayal olur...
yani ? yanisi şu : eskiden , düşün taşın strateji oluştur sonracıma plan yap sonra da harekette geç ( akşın ) .... geçti borun pazarı sürünüz vosvosu mozambiğe ....
şimdi : şimdi önemli olan sıralama şu şekilde ; hız , değişen- değişken şartlara uyum ( adaptasyon yeteneği ) ve anında tepki verebilmen ... şimdinin yaşam arenası bunu gerektiriyor...
değişmeyen ve değişmeyecek olan ne peki ? diyeyim onu da ;
Rahmetli dostum Mayer A. Rothschild ile gene güneşsiz bir Londra öğleninde times nehri kıyısına uzanmış , fiskimizi yudumlarken yaptığımız nobran üslup ötesi ulvi zamparalık anıları sohbetimizde , aniden durup , uzun uzun donuk bi vaziyette bana bakıp konuyla alakasız dediği şu söz : Parayı işletme yollarını çok iyi bil , ya Hamza ... yaz bunu not defterinin başına parayı işletme yollarını çok iyi bil...
heh işte bu hiç değişmeyecek , parayı işletme yollarını çok iyi bil ... 20 üçüncü ( yirmiüçüncü) yüzyılda bile geçerliliğini koruyacak....
Son düzenleme : HMZ STBYK; 14-12-2020 saat: 23:38. Sebep: değiştirme sebebim , değişmeyen tek şeyin değişimin kendisi olması , ENJOY !!!
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri