Sayfa 936/1043 İlkİlk ... 4368368869269349359369379389469861036 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,481 - 7,488 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1. Hocam hisseyi elden çıkarırken yarısini satmak daha doğru kanımca ,hisse ne kadar primlenince elden çıkarıyorsunuz hocam bunla ilgili bir stratejiniz var mı??Bunu kendimiz belirlememiz lazım lakin hani izlediğiniz bir yol var mı bu konuda .

2.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    hocam hisseyi elden çıkarırken yarısini satmak daha doğru kanımca ,hisse ne kadar primlenince elden çıkarıyorsunuz hocam bunla ilgili bir stratejiniz var mı??bunu kendimiz belirlememiz lazım lakin hani izlediğiniz bir yol var mı bu konuda .
    3.4 örnek verdim kendi yaptığım taktikleri yazdım demekki iyi takip edemiyorsunuz ..kacırmışsınız

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    3.4 örnek verdim kendi yaptığım taktikleri yazdım demekki iyi takip edemiyorsunuz ..kacırmışsınız
    Peki hocam tekrar inceleyim eski mesajları

4. cümleten iyi geceler ALLAH sağlık sıhhat rahatlık versin

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    ben sanko 2.75 kuruşken portföyüme kattım çift rakamları bu yıl göreceğinden eminim şu anki maliyetim oldukca düşük hissede ben hisselere ayırdığım paramı 3 bölerek işlem yapıyorum örneğin 2.75 te mal aldım 3 gün sonra 2.20 düştü oradanda mal aldım 1 hafta sonra 3.50 cıktı 2.20 den aldığım malı verdim .2.90 düştü oradan tekrar mal aldım destekten buraki mal 7 civarlarında cıktım şu an elimdeki 2.75 ten aldığım mal duruyor ve 4 civarlarında tekrar mal almaya başladım mayıs sonuna doğru bir sefer daha satış yapabilirim ama demirbş olan 2.75 deki malı elimde tutuyorum strateji olmassa borsada para kazanamssın sabırda cok önemli
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yatırım yapan arkadaşlar paranın tamamı ile asla hisse almayın dünyada bin bir türlü olaylar oluyor riskler her zaman var lakin fırsat her zaman düşüyor sabretmek cok önemli bazen ben bile sabırsızlaşabiliyorum kazanmak cok zevkli ama kaybetmek cok kötü ALLAH önce sağlık sıhhat versin para her türlü kazanılır sağlık olduktan sonra .... vakit buldukca burada öngörülerimi paylaşıyorum sokağa cıkma yasağı olduğundan bu gün ve yarın evdeyim
    Hocam buldum bunlar galiba sorumun cevabı 😊

6. İşte bu araştırma yaparak bazı soruların cevaplarını bulabilirsiniz 936 sayfadayiz bu arada Tebrikler acemi borsacı

7. Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Hocam Elimde İzmir demir çelik var . Devamlı düşüyor bu hisse hakkında yorumunuz nedir ? Ayrıca hocam paylaştığınız hisseler haftalık mı ? Nasıl bir sistem uyguluyorsunuz. Teşekkür ederim

8. Emeğinize sağlık hocam sayenizde çok şey öğreniyoruz.takipteyiz.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yıllık hisse konusunda titiz çalıştım bunu belirttim umarım faydalanırsınız daha yeni yıla bile girmedik ..bazı hisseleri kacırmamanız adına zaten paylaşmayı düşünüyordum mebes de ısrar edince yeni yıla gerek kalmadı
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 936/1043 İlkİlk ... 4368368869269349359369379389469861036 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •