Sayfa 145/996 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    buraya yazmıştım, devlet üniversitesinde 8 aydır ek ders ödemelerimi alamıyordum.Bugün ayın 15i bilin bakalım ne oldu, maaşlarda yatmadı.Adamlar rektörlükle konuşun vs diyor, maaşın yatmamasının açıklaması bu mu.Daha büyük rezaletlere de hazırdım onun için ayın 15ine boş cüzdanla girmem hiç. Neyse ya bunlar gibi kallavi dolandırıcı bu ülkeye gelir mi bilemiyorum.
    Hocam ek ders konusu bizde de pek parlak değil. Para var ama yatan yok. Bütçe kapanacak daha hala bir kuruş ek ders yatmadı. Haftada da 38 saat dersim var. Maaş konusuna gelince yıllar önce bizde de oldu aynı durum. Bir memurun iş güzarlığı, işi yetiştirememesi, ödeme emrinin gitmemesi çıktı sonuç. O zamanlar bizde rektörlüğe bağlı bir birimdik. Yine benzer bir durum vardır gün içinde hallolur, yarın yatırırlar.

Bir keresinde eczaneye gittim reçetem ile. Adam sağlık güvenceniz yok dedi. Devlet memuruyum nasıl olur dedim. Personel de akademik birime bakan memurlardan birinin hatası çıktı sonuç.

Acı ama oluyor böyle vakalar maalesef.

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

hepsine katılıyorum bir şey hariç...

bu halk , darbeler dışında , iktidar değiştirmeyi biliyor. Bugüne kadar bu hep oldu.

"Olmuyor işte" demeyiniz, İstanbul,Ankara,İzmir, Adana, Antalya,Edirne vs.. son seçimler de, iktidarın , açık ara,

kaybettiğini ispatladı.

Gelecek, evet karanlık ama bu iktidarla zifiri karanlık..

İlk iş bu olmalı..
    Arkadas, Ülkemin adının İran, Kuzey Kore gibi ülkelerle birlikte anılmasından bende rahatsızım en az herkes kadar.

diyor.

Is'te devletin batmasi budur.

Iran, bu kisitlar nedeniyle ABD'yi kiniyor.

Benim muttefikim diyor.

Bu konu artik, ABD'nin Turkiye'yi nereye koydugunun kararidir.

Bundan sonra, K.Kore ile China ile, Rusya ile ayni saftayiz.

Sonuclari tum yurttaslar icin cok aci olacak, islamcilar icin ise basari, onlar baska gezegende zaten.

ABD simdi Turkiye'yi o gezegene sutladi.

Bakin takip edin, ekonomik olarak, Ghana, Togo gibi ulkelerin ardina dusmus durumdayiz, artik, Guney Afrika Cumhuriyeti ile mukayese etmek yerine, Ghana ile mukayese edilecegiz.

3. Uzlasmaci olarak calisan bir arkadasim var,

O kadar dava halleti, kurus odeme yapilmadi, yapmis oldugu masraflar yanina kaldi.

Birakti isi yapmiyor artik.

4. ABD, kendi ulusuna bu kadar zarar veren birinin ipini neden cekmiyor.

Bence, o ulusu Islam'dan kurtarmanin en etkili yolu bu oldugunu fark etti.

Dedem bir din adamiydi benim, Osmanlinin son doneminde Universite okumus biriydi.

Bugun ben musluman bile degilim.

Bu surec devam ederse, 10 sene sonra Islamcilar azinliga duser.

Inancim o ki, millet bu dinden kurtulursa, bu dunya uzerinde bir insan oldugunu idrak edecek , kulluktan kurtulacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Arkadas, Ülkemin adının İran, Kuzey Kore gibi ülkelerle birlikte anılmasından bende rahatsızım en az herkes kadar.

diyor.

Is'te devletin batmasi budur.

Iran, bu kisitlar nedeniyle ABD'yi kiniyor.

Benim muttefikim diyor.

Bu konu artik, ABD'nin Turkiye'yi nereye koydugunun kararidir.

Bundan sonra, K.Kore ile China ile, Rusya ile ayni saftayiz.

Sonuclari tum yurttaslar icin cok aci olacak, islamcilar icin ise basari, onlar baska gezegende zaten.

ABD simdi Turkiye'yi o gezegene sutladi.

Bakin takip edin, ekonomik olarak, Ghana, Togo gibi ulkelerin ardina dusmus durumdayiz, artik, Guney Afrika Cumhuriyeti ile mukayese etmek yerine, Ghana ile mukayese edilecegiz.
    Enseyi karartmak yok.

Bir ülkenin en büyük zenginliği, insanlarının yetişmişliği dir. Adı geçen ülkelerin böyle bir avantajı yoktur.

Fakirliğimiz, asla söz konusu olamaz.

Düştüğümüz kuyudan çıkmak için , sadece anlayışı değiştirip gayrete gelmek yeterlidir.

Bunun örnekleri hem bizde hemde Dünya da yaşandı..

Kaldı ki, karşı taraf , bizim zamanında örnek almayı istediklerimiz.

Ülkenin kaynakları da yeterlidir.

ama önce hastalığı iyileştirmek lazımdır.

Bunu yaparken, vücudu zehirlemeden , doğru ilaçlarla yapmalıyız.

6.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    buraya yazmıştım, devlet üniversitesinde 8 aydır ek ders ödemelerimi alamıyordum.Bugün ayın 15i bilin bakalım ne oldu, maaşlarda yatmadı.Adamlar rektörlükle konuşun vs diyor, maaşın yatmamasının açıklaması bu mu.Daha büyük rezaletlere de hazırdım onun için ayın 15ine boş cüzdanla girmem hiç. Neyse ya bunlar gibi kallavi dolandırıcı bu ülkeye gelir mi bilemiyorum.
    Hocam nasil yatmadi kasim ayi ek ders odemeleride yatti hanima.

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hocam ek ders konusu bizde de pek parlak değil. Para var ama yatan yok. Bütçe kapanacak daha hala bir kuruş ek ders yatmadı. Haftada da 38 saat dersim var. Maaş konusuna gelince yıllar önce bizde de oldu aynı durum. Bir memurun iş güzarlığı, işi yetiştirememesi, ödeme emrinin gitmemesi çıktı sonuç. O zamanlar bizde rektörlüğe bağlı bir birimdik. Yine benzer bir durum vardır gün içinde hallolur, yarın yatırırlar.

Bir keresinde eczaneye gittim reçetem ile. Adam sağlık güvenceniz yok dedi. Devlet memuruyum nasıl olur dedim. Personel de akademik birime bakan memurlardan birinin hatası çıktı sonuç.

Acı ama oluyor böyle vakalar maalesef.
    Mass tam 10.42 de yattı rektörlüğün sisteminde sorun cıkmış, artık ne oluyor bilmiyorum. Ek derslerimin belgeleri ise adamların eline 9 aralıkta geçmiş.Şubat ayına başlıyoruz diyor adam komedi gibi. Artık sıtkım sıyrıldı 3 kuruşa geçinmeye çalışanlarvar diye sürekli kafama kakılmasından.Hiçbir zaman haketmediğim hiçbir şeyi almadım bu devletten .Bilgisayar yazıcılarının toner lerini cebimizden karşılıyoruz bırak devleti tırtıklamayı. Neyse içi seni dışı beni yakar hesabı.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Devlet üniversitesinde maaşların yatmaması büyük bir haber.
    Emin misiniz? Başka bir hesabınıza yatmış olmasın.
    Durum buysa Akşam haberlerde izleriz herhalde .
    daha öncede çok oldu hatta en son hatırladığım gençlik sporun maaşları yatmadı aklı havalarda mutemetlerden kaynaklanan bir durum çıkıyor genelde. bazende kurumun çalıştığı devlet bankasının aktarmayı unutmasından yada kurumun maaş hesaplarının yattığı bankanın unutkanlığından kaynaklanıyor ben 2 şer maaş yatıran kurumlar bile bilirim. uyanık memurlarda hemen hesapları sıfırlamışlardı sanki banka veya kurum bunu fark edip almayacakmış gibi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 145/996 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •