Sayfa 148/996 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Dedem bir din adamiydi benim, Osmanlinin son doneminde Universite okumus biriydi.

Bugun ben musluman bile degilim.

.
    Ooooo din adamının torunu böyleyse benim halim normal aga

İsis sizi korusun .

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ooooo din adamının torunu böyleyse benim halim normal aga

İsis sizi korusun .
    Artemis hepinizi kutsasın.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Fatih nasıl böyle döndü ve sert muhalefet yapmaya başladı.

Dönekler döndükleri fikrin en azılısı olurmuş, Fatih de azılı bir muhalif oldu. Yalnız hiçbir şekilde saygı duymuyorum.

Gül, Babacan, Davutoğlu gibi yıllarca susup işine gelmeyince konuşan insanlar benim nazarımda saygın değildir. Doğru davranış ahlakı günden güne değişmez çünkü.
    Onlara sorulacak tek soru var. Sizce Abdüllatif şener ayrılırken öne sürdüğü gerekçelerde haklı mıydı ? Haklıysa siz neden aynı yoldan gitmediniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Sen de bilgi cümlesi olmadığını anlayıp sonradan mesajının içine link eklemişsin bu biiiir.

Çanlar dolar için çalıyor demek yorumdur bu ikiiii.

Yaptırım yiyip açamadıki diye sevinmek ayrı bir onursuzluktur üüüüç.

Ben de doların düşmesini istiyorum ama gelip insanları sinir edecek şekilde söylemem, severler , silerler adamı burada . Bu da döört .
    O link üstteki mesajda da var. Dikkatli bak. Kolaylık olsun diye ekledim. bu biiir.
    kendi yorumum da var evet. burası bin mesajdır yorumdan geçilmiyor, ben bir eklemişim çok mu. yapamaz mıyım, ikiii
    acımadıki lafı sana ait, senin niyet okuman, lafını siltirtme. üüüç ü beşi boş ver.
    benim vaktim kıymetli geyikle kaybedecek zamanım yok, hadi sana iyi sanallar

bir amerikan vatandası muzun kilosunu 5 liraya yiyor. Bir Türk vatandası 20 tl yiyor. ikiside dolarla alıyor aradaki fark kimin cebine giriyor.

Haftasonu ses tonunu yükselten Londra hükümeti, herhangi bir anlaşma yapılmaması durumunda, "Kraliyet Donanması'na ait 4 geminin balıkçılık alanlarını olası bir saldırıdan korumaya hazır olduğunu" bildirdi. Daily Mail, hükümeti Fransız balıkçılara karşı "silah donanımlı gemi göndermeye" çağırdı. Eski asker ve parlamento savunma komitesi başkanı muhafazakar milletvekili Tobias Ellwood, bu hareketin "sorumsuz" olduğunu ve "Zaten bunalmış donanmamızı bir NATO müttefikinin balıkçı teknelerine karşı görevlendiriyoruz. Düşmanlarımız buna çok sevinirdi" diyerek kararı eleştirdi.

https://www.amerikaninsesi.com/a/bre...i/5700134.html

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Market manavcısının Dole muzu Chiquita muzu diye satma cabası durumu..muz mafyasına savaş aştım cankaya semtınde bulunan markette chiguita var altındagda yok çalısan orası cankaya dıyor iyide fiyatları aynı..kalitesi kotu urunu aynı fıyattan kakalıyorsun bana...konusmalar bu şekilde manavcı calısanla

sımdı chiquita neden yok bır bakayım dedım ınternette konkordato ilan etmiş vay anasına...muzcu bile batmıs
    Bu devirde işini kaliteli yapmayacan demek

Sayfa 148/996 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •