Sayfa 317/346 İlkİlk ... 217267307315316317318319327 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu Hisse de olanlar hapı yuttu..!..
    Ezelbayraktar, Günlerce RTA Forumunda burva burva diye reta ile burva/burcelik kıyaslama yaparak kafa ütüledi... Şimdi de selec forumunda reta reta diye selec ile retayi kıyaslamaya başlamış..40 gün 40 gece roman yazar artık.. işiniz zor vallaha..;-)))
    Babasından sermayesi olup zevk için borsaya girip çıkanlar bir kere bir ayrılsın onlara sözüm olmaz zaten.
    Şimdi sn. Kar adam insan sözkonusu kaybetmesi olduğunda pek anlamak istemez ! Bir kere 40 gün orada olmuşsam doğrudur. Peki ilk girdiğim haftada kağıdın oynaklından dem vurup bu bizi ancak batırır gibisinden argo konusunca 3 gün ceza aldım. Onuda hatïrlıyormusun ??!

Ayrıca bu "düşüşe trade tarzında" k.y. kesinlikle kazanamaz dediğimide hatırlıyormusun?! Şimdi aynı tarz selec de çoktan başladı ve 19.97den itibaren girenler isyanları oynuyorlar ki kal burada birlikte görelim..

Peki sn. arpacı 55 arkadaş neyini anlamadın ya? Sarky ne oldu?! İki tavanı iki tabanla geri almadımı? Ben bağıra bağıra özellikle sarky da madem iyi anlıyorsunuz bu yeni tarza göre ne yapayım bana bir söyleyin demedimmi?

Evet tüm bunlara rağmen selec e buralardan girmekte benim hatamdı. Çünkü finansal zorunluluğum vardı.

Ve son olarak bu gün sonunda takip ettiğim 30 yakın kağıt üzerinde maalesef bu "düşüşe trade tarzını" daha belirgin bir biçimde gördüm !! Bakalım nereye kadar gidecek bu tarz hep beraber bekleyelim görelim ..! Gerçi asla görmek istenecek şey değil ama.. maalesef kacıncıya teyit etti..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Bir kağıdın temel verilerine güveniyorsan 5 tavan da yapsa 5 dip de yapsa korkmazsın ve fırsat buldukça alım yaparsın. Sarkuysanda 10.43 den biraz satsam da 9 civarı halen alım yapıyorum,. Çünkü biz o kağıdın temel verilerine yatırım yapıyoruz. Benim maliyetim 2 civarı.
    Temel verisi kötü olan bir kağıdı açıktan kötüleyemiyorsun çünkü spek i gel gel yapıp kağıdı yükselterek kucağa veriyor o zaman mahçup oluyorsun.
    Ayrıca bir insan iki üç kağıttan fazlasını takip edemiyor. .. En azından ben edemiyorum. Onun için temel verisine inandığın iki üç kağıdın dışına çıkmamak lazım.
    Bol kazançlar diliyorum.
    AĞAÇ İSTEYEN TOHUM EKER....

3.  Alıntı Originally Posted by arpaci55 Yazıyı Oku
    Bir kağıdın temel verilerine güveniyorsan 5 tavan da yapsa 5 dip de yapsa korkmazsın ve fırsat buldukça alım yaparsın. Sarkuysanda 10.43 den biraz satsam da 9 civarı halen alım yapıyorum,. Çünkü biz o kağıdın temel verilerine yatırım yapıyoruz. Benim maliyetim 2 civarı.
    Temel verisi kötü olan bir kağıdı açıktan kötüleyemiyorsun çünkü spek i gel gel yapıp kağıdı yükselterek kucağa veriyor o zaman mahçup oluyorsun.
    Ayrıca bir insan iki üç kağıttan fazlasını takip edemiyor. .. En azından ben edemiyorum. Onun için temel verisine inandığın iki üç kağıdın dışına çıkmamak lazım.
    Bol kazançlar diliyorum.
    Tam olarak yazayımda anlayın. Bir kağıttan % 1100 8 ayda kazanıp sonra o moralle olumlu duygular a kapılıp son üç gider diye aldığın kağıtta 3.5 ayda % 800 kaybedince ışte ezelbayraktar oluyorsun ! Umarım iyice anlamışsınızdır..

4. Bu ezelbayraktar denen arkadaşı fazla kaale almayin.Yillardir okurum yazdiklarini.Muhtemelen genc bi arkadas.Nerde ūçe beşe katlayan kağıt var gider dadanır forumuna.Formasyona göre diye başlayan acayip cūmleler kurar.

Yazık hadi biz seni taniyoruzda onemsemiyoruz ya hic tanimayanlar ne olacak?Gūzel kardesim millet alin teri ile yillarin birikimini yatiriyor buralara.Bisey bildiğin yok insanlarin gunahina giriyorsun.Bu sayfalari cok kisi okuyor.Etkilenip sana gore islem yapanlar olur yaziktir gunahtir.Kendi capinda takil iste yazdiklarinin sonuna da bisey bildigim yok atip duruyorum ufuruyorum ikide bir de millet etkilenmesin.Sana bir kardeş bir abi tavsiyesi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Babasından sermayesi olup zevk için borsaya girip çıkanlar bir kere bir ayrılsın onlara sözüm olmaz zaten.
    Şimdi sn. Kar adam insan sözkonusu kaybetmesi olduğunda pek anlamak istemez ! Bir kere 40 gün orada olmuşsam doğrudur. Peki ilk girdiğim haftada kağıdın oynaklından dem vurup bu bizi ancak batırır gibisinden argo konusunca 3 gün ceza aldım. Onuda hatïrlıyormusun ??!

Ayrıca bu "düşüşe trade tarzında" k.y. kesinlikle kazanamaz dediğimide hatırlıyormusun?! Şimdi aynı tarz selec de çoktan başladı ve 19.97den itibaren girenler isyanları oynuyorlar ki kal burada birlikte görelim..

Peki sn. arpacı 55 arkadaş neyini anlamadın ya? Sarky ne oldu?! İki tavanı iki tabanla geri almadımı? Ben bağıra bağıra özellikle sarky da madem iyi anlıyorsunuz bu yeni tarza göre ne yapayım bana bir söyleyin demedimmi?

Evet tüm bunlara rağmen selec e buralardan girmekte benim hatamdı. Çünkü finansal zorunluluğum vardı.

Ve son olarak bu gün sonunda takip ettiğim 30 yakın kağıt üzerinde maalesef bu "düşüşe trade tarzını" daha belirgin bir biçimde gördüm !! Bakalım nereye kadar gidecek bu tarz hep beraber bekleyelim görelim ..! Gerçi asla görmek istenecek şey değil ama.. maalesef kacıncıya teyit etti..
    Sn Bayraktar;
    1-Benim babamdan sermayem yok..
    2-Borsada kazanmak da var, kaybetmek de..
    3-Duygu ve Hırsla hareket edecekseniz, Borsa'dan uzak durun.
    4- İşini bilen, Borsa'da düşüşte de kazanır, yükselişte de..
    5- Finansal zorunluluğunuz, ( zarar-kar etmeniz ) buradaki ve diğer forum/hisseler sayfasında roman yazmanızı gerektirmez..
    6- Selec,bende de 17.70 Maliyet ile var.. yalnız değilsiniz.!..
    7- Sizinle Gereksiz tartışma istemem,kimseye yararı olmaz..

6. Haset duygusu ile ortaya çıkan histerik eleştiriler.. Benim en ön plana çıkardığım mesele ne, kimse bundan bahsetmiyor.
    İkinci önemli husus ise ben ne demişim bana laf edenler ne demişte kim haklı çıkmıs?!
    Dealer35, kaale almayın yıllardır okuyorsunda yılları hiç saymadınmı hesapsız ukala! Ben internet daha yeni icat oldugunda Türkiye nin ilk forumu olan süperonline yatırımcı köşesinde yazıyordum. İşte bu ünlü dolandırıcılar var ya onları senin gibi artistler ortaya çıkarıyor.

Güya hak savunuyorsun ama nedense benim bas bas bağırdığım hak savunmayı egoistliginle görmeyip birde bana ders vermeye kalkısıyorsun ! Sen ilk önce bir kendi şahsiyetini gözden geçir bence..

7.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Haset duygusu ile ortaya çıkan histerik eleştiriler.. Benim en ön plana çıkardığım mesele ne, kimse bundan bahsetmiyor.
    İkinci önemli husus ise ben ne demişim bana laf edenler ne demişte kim haklı çıkmıs?!
    Dealer35, kaale almayın yıllardır okuyorsunda yılları hiç saymadınmı hesapsız ukala! Ben internet daha yeni icat oldugunda Türkiye nin ilk forumu olan süperonline yatırımcı köşesinde yazıyordum. İşte bu ünlü dolandırıcılar var ya onları senin gibi artistler ortaya çıkarıyor.

Güya hak savunuyorsun ama nedense benim bas bas bağırdığım hak savunmayı egoistliginle görmeyip birde bana ders vermeye kalkısıyorsun ! Sen ilk önce bir kendi şahsiyetini gözden geçir bence..
    Bak arkadşım
    size özelden yazdım polemik olmasın diye anlamak istemediniz.
    gittiğiniz tuttuğunuz yol yol değil
    biz bizeyiz herkes kimin neyi ne kadar bildiğini biliyor
    böyle devam ettikçe olmaz olmayacaktır
    o kazandığınız hisselerde tesadüfen kazanmışsınız ve ederleri yok o hisselerin

Not
    borsa da %100 kaybedebilirsiniz daha fazlasını kaybedemezsiniz bir bütünün %100'ü kaybedilince 0(sıfır) olur
    neyi kaybedeceksiniz? paranız sıfırlanmamışsa %100 kaybetmemişsinizdir
    ha şu olur yüksek miktarda (KREDİLİ) bir hisseye tavandan alış girerseniz tabana kadar verirlerse ertesi günde satamayıp taban yerseniz eksiye de geçer evinizi de arabanızı da elinizden alırlar.(cevap vermeyip sadece söylediklerim üzerinde yoğunlaşıp düşünürsen menfaatine olur, ben söyleyeceğimi söyledim söyleyebileceklerine cevap vermeyeceğim)
    Son düzenleme : koçari; 17-12-2020 saat: 07:20.

Sayfa 317/346 İlkİlk ... 217267307315316317318319327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •