Sayfa 225/299 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon
Arama sonucu : 2385 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: KATMR - Katmerciler Ekipman

1.  Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Bugün aktif satıcıların aktif alıcılardan fazla olmasına rağmen hissenin primli kapatması olumlu oldu. Bu nedenle biraz daha alarak riskimi de artırmış oldum.
    Satıcılardaki iştaha rağmen alıcıların primli fiyatlardan pasife emir yazarak almış olmaları bana pozitif işaret olarak geldi.
    Seni iyi kandırmış, alanda satanda kendileri birde senin benim gibi araya girenler var, onun dışında bütün kurumlardan alan satan patron, hiç bir yabancı yaklasmiyor, hiç bir kurum hisseyi almıyor, sadece ky ve patron var bu hissede

2.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    Seni iyi kandırmış, alanda satanda kendileri birde senin benim gibi araya girenler var, onun dışında bütün kurumlardan alan satan patron, hiç bir yabancı yaklasmiyor, hiç bir kurum hisseyi almıyor, sadece ky ve patron var bu hissede
    Çok haklısın..O kadar pislik bir hisseki , illallah ettirdi, aman almayan ky uzak dursun..Endeks rekor yeniliyor biz mal gibi seyrediyoruz maalesef..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by taitam Yazıyı Oku
    Çok haklısın..O kadar pislik bir hisseki , illallah ettirdi, aman almayan ky uzak dursun..Endeks rekor yeniliyor biz mal gibi seyrediyoruz maalesef..

2,60 larda gelirse almaya başlarim yüksekten alanlardan özür dileyerek, ancak görünün o .hisseyi bedelli yaparak 3,30 ile 4,30 arasında millete yıktılar, 3,30 geçeceğini kısa zamanda sanmıyorum, hatta 3 altına gelecek hafta iner diyede düşünüyorum, endeksteki düşüş başlarsa 2,60 çok yakında . katmerciler milleti dahada soymak için endeksin düşmesini bekliyorlar, iktidar ardına saklanıp milleti iyi soyuyorlar .en iyi işleri bu, bunu aslında kap şeklinde atsalar yeridir, milleti soymaya devam diye

4.  Alıntı Originally Posted by Serdar yildiz Yazıyı Oku
    2,60 larda gelirse almaya başlarim yüksekten alanlardan özür dileyerek, ancak görünün o .hisseyi bedelli yaparak 3,30 ile 4,30 arasında millete yıktılar, 3,30 geçeceğini kısa zamanda sanmıyorum, hatta 3 altına gelecek hafta iner diyede düşünüyorum, endeksteki düşüş başlarsa 2,60 çok yakında . katmerciler milleti dahada soymak için endeksin düşmesini bekliyorlar, iktidar ardına saklanıp milleti iyi soyuyorlar .en iyi işleri bu, bunu aslında kap şeklinde atsalar yeridir, milleti soymaya devam diye
    sattım kurtuldum lanetten....

5. Şöyle bir sürpriz yapsa sivil 4x4 üretse baz fiyat bi milyon millet sıraya girer
    Neyse hayal kurmayalım sipariş haberleri bekleyelim
    Bilgiye ulaş aklını kullan tavsiyelere uyma

Sayfa 225/299 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •