Sayfa 878/996 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    conses sus sensur bayım ben senden yanayım tebrık edıyorum. yerı geldıgınde long olmayıda bildigini bizzat 1 yıldır ızleyerek gordum.bazı arkadasları anlamak gercekten zor elın acık ilan etmen neden bukadar rahatsızlık verır anlamak zor.dunde burda yazdım herkes free lıne bıreysel kımsenın bır baskasına baskı koymasıda saçma martta 98000 goren vıop bugun 157800 gormüs durumda buralardan ongmu yapılır yerı geldımı tabıkı yapacan şort temkınlı bi şekıl giden bana gore 3 adım hısse bazlı değil soylemım endeks olarak.sonuc faiz esittır enflasyon gıbı demıs unlu dusunur.
    ulen arkadaş bre shortçu taraf tutmaya ne gerek var..bizim derdimiz bir trend mi oluştu ya da o trende mi oturdu..aklı olan görür len ..adam babalar gibi boğanın üstünde seyahat ederken sen ne diye hızını almış boğanın karşısına çıkarsın...trend olmadan emare olmadan alınan her poz ki malum şahıs bence boş yapıyor iddia oynamaktan öteye gitmez...maç 90 dk..
    bir de bu ay fiyatlarını konuşuoyr malum biz ne diyoruz sayın JAS gibi yapılmalı..
    ne dir uzak vade.. bitti gitti..!!!
    ne yani 1409 yeni zirve yapan bistik 138 kadar salarsa ana trend bozulmuş mu olur consensus kazanmış mı olur sadece olay bu..bizim bahsettiğimiz ile sizlerin onda gördüğü çok başka maalesef..!!
    burdan düşer demesi herkes için kolay ama oluşan düşüş trendine mi yapıştı tabi ki hayır sadece iddiadan ibaret..ve hala ne olursa olsun dediğimiz gibi belli seviyeler var ...olay bu..!!

2. Consensus gördüğüm son 2 ayda 4 tur attı. Çatır çatır Trade ediyor. Helal olsun. Gerektiğinde long gerektiğinde short.

3.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    başkan 1 s altında olabilir ama aynı bizim endeks gibi maalesef dow vadeli spot vs de de emare yok şuan için....
    güç kayıplarını short lehine kullanmak bilemiyorum ne kadar doğru...
    diyorum ya yataya sararsa tüm shortçular longcular kadar asla kazanamayacak maalesef.!!ki silkeleyecek...shortta emin olunamadığı gibi longtanda emin olunamayan bir durum var..peki silkelediğinde ne olacaksın ...tren kaçmış olacak iki yöne de ..yatay sarmadan dünya dahil shortçuya ekmek yok.. yatay da zaten kaanamayacak..!!
    Piyasa ppk toplantısına kadar çok hareketli olmayacak yataya saracak bence. Ppk yaklaştıkça sonrasını tahmin etmek kolaylaşır.

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    conses sus sensur bayım ben senden yanayım tebrık edıyorum. yerı geldıgınde long olmayıda bildigini bizzat 1 yıldır ızleyerek gordum.bazı arkadasları anlamak gercekten zor elın acık ilan etmen neden bukadar rahatsızlık verır anlamak zor.dunde burda yazdım herkes free lıne bıreysel kımsenın bır baskasına baskı koymasıda saçma martta 98000 goren vıop bugun 157800 gormüs durumda buralardan ongmu yapılır yerı geldımı tabıkı yapacan şort temkınlı bi şekıl giden bana gore 3 adım hısse bazlı değil soylemım endeks olarak.sonuc faiz esittır enflasyon gıbı demıs unlu dusunur.
    Sağol varol, tekrar teşekkür ederim viopva.. Ho$ gelmi$$in..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Palagilin ayAk tAKımları mübarek bazı bademlikler, çırpınsın dursunlar..

Biz h0r0zUk i$imize bakarık her türlü. )
    Aradaki sorunuza dair böyle B0LD bi ihtiMal de var tabi herdaim forum borsa finans arena ortamlarında..

Bold derken biraz da kabAk gibi yani )

Bi de ki$isel bitikler var bu hâllere dü$en falan filan.. Niy0k ki zati neredeyse...

5. Ovvv bugun herkesler parayı çuvala doldurduysa süper :D adam bonkör dedikya paso adana dürüm yediriyor...Ne olursan gel diyor şort long farketmez....

6. sorun bende taraf yaratmaya başlamışım oysa ki özelden atılan mesajlar öyle değil..demek ki millet kutuplaşma ilkesine çok alıştırlmış..!!
    izah edememişim kendimi..!!
    EMARE EMARE EMARE..!!
    hani düzeltme koşulunun ilk emaresi bile yok benim kızdığım nokta bu bu salınımlar olacak..!!
    dün 5 dk da düzeltince bir tarafı kalkanlar bu gün seans açılınca yoktu ortalıkta..
    unutmayın aynı ons gibi yukarı ya da aşağı bir pin bar atmadan kutup yıldızını yakmadan nereye dönüyorsun..
    zamanında 130 larda bunu yapıp saldı..!!!aynı olursa burdan gene yazarız dikakt edin boğa yavaşlayacak diye..!!!
    shortçu olmak her b* ku en iyi bildiğin anlamına gelmez tarafsız bakabiliyor su nereye akarsa oraya gidebiliyorsan olay bitmiştir..!!

Alıntı Originally Posted by serina1 Yazıyı Oku
    Consensus gördüğüm son 2 ayda 4 tur attı. Çatır çatır Trade ediyor. Helal olsun. Gerektiğinde long gerektiğinde short.
    Eyvallah serina1..

8. Karar_anı forumdaş GARAN ile ilgili sormuştu.
    2019-2020 Grafikte
    En kötüler:
    GARAN kırmızı
    Bankalar Pembe
    Ulaştırma Açık Mavi
    En İyiler:
    Enerji-Elektrik
    Teknoloji
    Sanayi

BIMAŞ (tam ortada Mor)=AKPmetre

AKP para bulursa Bankalar Ortaya gider.

Dip Not: İletişim "very very underperformed" hele virüs şartlarında ninelerimizin bile dijitalleşmesine bakınca. Neyseki 2 gündür gönlümü aldılar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 878/996 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •