Sayfa 883/996 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,057 - 7,064 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    an itibariyle birinci seans sonu viop başlığı inidikatörü..
    seanslık 2 ..!!
    bu gün short niyetlenenlerin çoğu harekete geçmiş..
    dünkü kabaran shortçulara karşın short niyetliler trade bazındaı long poz almış..!!
    özetle..!!
    shorta niyetlenenlerin sayısı azımsanmayacak kadar çok ama shorta kayma eğilimleri artmış..!!..longcu hala az ...shortçu fazla..!!
    sistem elde bir şey varsa tut der bellirlenmiş seviyeye kadar..!!
    Sen az daha longçu topla palagiline, piYasalara bi$e annatacaz..

153X'de bi arkada$ var ona bakıp çıkacazz biraz da )

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Tecrübeniz, sohbetiniz vesair kalitenizi esirgemeyin lütfen mümkün oldukça..

Helâlinden )...
    yorum yapmadan yazmak dalga geçer gibi olur. yorum yapmış olsam arada sıyıttırırız ama olmuyor hem kendime hem karşımdakine zarar verebilirim diye bırakıyorum. tanıştığımıza memnun oldum bol şanslar. arada kavurma gönderirsin artık
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. bu arada sokm soran arkadaş nerde 11,87 ye gelmiş..!!

4.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku

senini için çalışmaya devam meşhur edecem seni katkım yadsınamaz..!!!

Alıntı Originally Posted by akira Yazıyı Oku
    kaybettigim iddaa yok, sen dansöz gibi kıvırttın gel notere gidelim her daim sözümüzün arkasındayız kıvırtmayız sen gibi...çuvala parayı doldurdun ya paranda bol nasıl olsa :D hatta parasınıda geçtim, eşek gibi anırsın cümle alemde kaybeden he nasıl ?

hakaretlerinide iade ediyorum klavyeci sensor seni...gerçekte bu tip hakareti edenlere ne yaparlar bilirsin...
    Herkes hakettiğini.. )

6. Evet
    Bar boyları çok uzadı sanki çiklet gibi alıyor satıyor ky psikolojisi ile tahammül etmek çok zor

7. şu grafiğe bakınız ben buraya yazdım yazalı adam shorttan kazandığını iddia ediyor vs..!!!
    HEMDE STOP OLMADAN MALUM TAYFALAR SİZİ..!!!
    DEMO HESAP..!

8.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku

Sen bir türlü çözemedin yada beynin tek yerde sabit kalmış artık herneyse....Ben ne şort ne longçu topluyorum sen gibi...Hiç duydunmu senin gibi şuraya buraya gidecez kavramı benden.Sadece pozundan başka birşey konuşmasını bilmeyen birisin sürekli pozunda pozun....Anladı herkez artık muhtemelen ezberledi şortsun...Ben gün için degiştiririm pozumu nesini yazıp çizelim....viop anlık olan birşey buraya yazsan o kademeler alır başını başka yere gider kimseyede yaramaz zaten...

Sayfa 883/996 İlkİlk ... 383783833873881882883884885893933983 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •