Sayfa 951/1043 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,601 - 7,608 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by nkn Yazıyı Oku
    sn çelik çomak
    isgyo ve teknosa son durumuna bakabilirmisiniz size zahmet

tşk
    ısgyo cok bekletti ben bile dayanamayıp sattım kırdığı drenç pulback yaptı bu gün devam eder umarım
    yeteri kadar pirim yapan tknsa düşşe devam eder arada tepki verebilir ytd

2.  Alıntı Originally Posted by elektron Yazıyı Oku
    cümleten hayirli aksamlar celik hocam thyao ve cemts e bakabilirmisiniz rica etsem
    thy 13.63 kırılımı gercekleşirse tadından yenmez
    cemts kısada düşünmemek lazım kumbara hisse adaylarından b grubu listesinin 1 ci adaylarından diyebilirim ytd

3. Çelik Hocammmm nthol başladı 🤗🤗 ....Kara tren hızlandımı kolay dururmu ....50 TL lafı dolaşıyor sizce

4. Slm çelik üstad rica etsem ardyz egegübre ve jant için ne dersiniz. Saygılar iyi geceler

5.  Alıntı Originally Posted by reaktör42 Yazıyı Oku
    çelik hocammmm nthol başladı ���� ....kara tren hızlandımı kolay dururmu ....50 tl lafı dolaşıyor sizce
    öğle sallamakla olmaz bu işler önce kırılım bekleniyor 3.65 üzeri kapanış sonrası teyit sonrası 4.50 hedef sırasıyla oluyor bu işler ve sabırla ytd

6.  Alıntı Originally Posted by tarros25 Yazıyı Oku
    slm çelik üstad rica etsem ardyz egegübre ve jant için ne dersiniz. Saygılar iyi geceler
    bu benim cıraklar ne iş yapar hiç yardım etmiyorlar hisse yorumlamıyorlar

7. Selamlar hocam, yukarıdaki listenizi gördüm sanırım o a grubu oluyor. B grubu dediğiniz ne oluyor yedek liste gibi mi düşünelim daha uzun vade mi düşünelim gibi.
    Syg.
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    thy 13.63 kırılımı gercekleşirse tadından yenmez
    cemts kısada düşünmemek lazım kumbara hisse adaylarından b grubu listesinin 1 ci adaylarından diyebilirim ytd
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by harita Yazıyı Oku
    selamlar hocam, yukarıdaki listenizi gördüm sanırım o a grubu oluyor. B grubu dediğiniz ne oluyor yedek liste gibi mi düşünelim daha uzun vade mi düşünelim gibi.
    Syg.

Redmi note 8 pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yedek demiyelim a nın devamı olarak hisse cok var 2021 içersinde hareket edecek yazmadım kafalar karışıyor diye b olarak 12 hisse daha ekliyeceğim

Sayfa 951/1043 İlkİlk ... 4518519019419499509519529539611001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •