Sayfa 953/1043 İlkİlk ... 4538539039439519529539549559631003 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yarında devam eder düşüncesindeyim
    Allah razı olsun hocam

2. Teşekkürler hocam, sabır kazancın yarısıdır [emoji846]
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    yedek demiyelim a nın devamı olarak hisse cok var 2021 içersinde hareket edecek yazmadım kafalar karışıyor diye b olarak 12 hisse daha ekliyeceğim
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Ben önce şöyle yapsam daha iyi sabırlı yatırımcıları tespit etmeliyim 1 sene içersinde hisseler dalgalanabilir korku panik battı batacak denilebilir bazı hisseler için korku yaşatmadan hiç bir hisseyi götürmezler bu afyon içinde aynı başka hisseler içinde aynı bunun örneklerini saymakla bitiremem ...
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Teşekkürler hocam.Allah razı olsun

4.  Alıntı Originally Posted by quanticode Yazıyı Oku
    çelik hocam adese’nin desteği ve direnci sistemde ne gözüküyor bir kaç güncel yorum yapabilirmisiniz
    2.70 yakın destek altta 2.37 güçlü desteği var korkunun ve paniğin yaşanacağı hisselerden ama 2021 de bu hisseyi başka kodla nerelerde göreceğiz bakalım

5. Arkadaşlar yorgunum elimden geldiğince sorularınızı cevapladım cümleten iyi geceler hayırlı cumalar

6. Hayırlı geceler . Hayırlı Cumalar...

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yorgunum elimden geldiğince sorularınızı cevapladım cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
    Hayırlı geceler ve hayırlı cumalar hocam Rabbim bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin selam ve dua ile

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yorgunum elimden geldiğince sorularınızı cevapladım cümleten iyi geceler hayırlı cumalar
    Hayırlı cumalar ve hayırlı geceler hocam Rabbim dualarımızı kabul etsin bu güzel gecenin hürmetine selam ve dua ile

Sayfa 953/1043 İlkİlk ... 4538539039439519529539549559631003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •