Sayfa 984/996 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    eksi rezerv olması mı iyi yoksa artı rezerv mi? bu enteresan durmunu bize aydınlat istersen. mr erdoğan ın haberi de sonradan olmuş mesela..

biz anlayamıyoruz. neden 100 milyar dolar varken -50 milyar dolar oldu?
    Bilemem abi belki dolar dünya yüzünden silinecek haberimiz yok. Bilmediğiniz işler sonuç bugün de hisseler artmadı yiyecek yemek parası bile çıkmadı....

Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Eski güreşçi abimiz eksisozluk de trend olmuş.

Belki adam bu işin Piri VOB da efsane esiyor. Bu işler başka işler bilemeyiz. Diğer yönetim üyelerinde bu işlerin piri belkide.

Burda uzman ekonomistler eksi rezerv hayaliyle kriz kaos görürken abimiz belki full long cakiyordu.. sonuç kim başarili.. haciii haciii iiii
    İroninin $eysine su kaçırınca böyle oluyo tabî..

3. garan 7 lirayı illaki görecek ve de fazla uzağa gidemez. ama bu ne zaman olur bilinmez. 2021 içinde olablir ama o zaman da korkuyla alamazsın.şimdi bunu konuşmak için erken.

4. kuru ekmek deyip geçmeyelim SSCB kuru ekmek yüzünden dağıldı... damadı yollayan askıda ekmek argümanıydı bence... oranlara takılmayalım enflasyon oranı döviz kuru oranı döviz mevduatı oranı milli gelir oranı rezerv oranı maaş zammı vs vs vs hepsi hikaye herkes cebine bakar hane halkı harcanabilir reel geliri düştükçe gerilir... bu gerilimi yüksek gerilim hatları ne kadar süreyle taşıyabilir yaşayıp göreceğiz...
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by Mehmet Sevki Yazıyı Oku
    Eski güreşçi abimiz eksisozluk de trend olmuş.

Belki adam bu işin Piri VOB da efsane esiyor. Bu işler başka işler bilemeyiz. Diğer yönetim üyelerinde bu işlerin piri belkide.

Burda uzman ekonomistler eksi rezerv hayaliyle kriz kaos görürken abimiz belki full long cakiyordu.. sonuç kim başarili.. haciii haciii iiii
    Mehmet kardeşim,
    Siz bu eksi rezerv olayını sık sık ti'ye alıyorsunuz..
    Gerçekler çok acıdır...
    Birilerinin umurunda olmayan gerçekler birilerinin canını çok yakabilir...
    Canı yananlar birilerini,bir yerleri zorlayabilir...
    O zorlarlama bir yerleri ÇATIRDATAbilir...
    Aklımızın bir köşesinde bulunsun...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

6. rezerv; yabancıya "sen dolarını getir ben gideceğin zaman sana geri veririm" demek.

7.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    rezerv; yabancıya "sen dolarını getir ben gideceğin zaman sana geri veririm" demek.
    eksi rezerv; sen dolarını getir ben onuda hacılıyim sen de içerde kısılı kal ehehhe swapları da kaparım ohh donunu tuta tuta dolanırsın. demek

Sayfa 984/996 İlkİlk ... 484884934974982983984985986994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •