Sayfa 989/996 İlkİlk ... 489889939979987988989990991 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 7,905 - 7,912 arası.

Konu: Viop - XXVIII

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim yanımda çalışan çocuk tüm parası dolarmis bir de gitmiş 8.40 tan krediyle dolar almış gelmiş abi düşer mi çıkar mı sen anlarsın diyor...

Nereden bileyim arslanım bana mı sordun alirken dedim, Selçuk diye bir elemanın gazına gelmiş

Git iste zararını kapatsın dedim

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abi trump abd de darbe yapsa hem benim kağıt tavan olur hem dowjones çöker nası olacak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    aslinda istemeleri lazim ! selcuk bir murat iki aslinda bunlara bireysel dava acilsa cok enteresan gelismeler olabilir

bu ikiside ahlaksizin onde gideni ! bir suru insanin vebalini tasiyorlar adam iki yildir dolar 12 olacak diyor bir suru takipcisi var ! insanlari ilüze ediyorlar
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim yanımda çalışan çocuk tüm parası dolarmis bir de gitmiş 8.40 tan krediyle dolar almış gelmiş abi düşer mi çıkar mı sen anlarsın diyor...

Nereden bileyim arslanım bana mı sordun alirken dedim, Selçuk diye bir elemanın gazına gelmiş

3. doları bıraksalar 15-16 da görürüz diyor..ama bırakmıyorlar..

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    aslinda istemeleri lazim ! selcuk bir murat iki aslinda bunlara bireysel dava acilsa cok enteresan gelismeler olabilir

bu ikiside ahlaksizin onde gideni ! bir suru insanin vebalini tasiyorlar adam iki yildir dolar 12 olacak diyor bir suru takipcisi var ! insanlari ilüze ediyorlar

4.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Ben olsam işten atardım...Allah bilir üni sınavında ilk 1000 e girmiştir
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    doları bıraksalar 15-16 da görürüz diyor..
    bugun dolar topiginde paylasmistim.

HSBC 2021 global raporu yayinlandi. Onlarda 2020 7.7 2021 7.1 ve 2022 7.1 usd kuru tahmini yapmislar.

6. Selçuk tek yöne şartlı, en sevmediğim tip; murat kim?
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

7. ODTÜ mezunu... çok çalışkan çok akıllı maşallah ama bilememiş gaza gelmiş. Ne diyeyim abey en üst seviyede zeki başarılı çocuklar böyleyse milletin kalanına Allah yardım etsin.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben olsam işten atardım...Allah bilir üni sınavında ilk 1000 e girmiştir

8. biraz mantık yürütmek lazım..dünyada bizden başka faiz yükseltenin olmadığı söyleniyor..
    neden faiz yükselttik..tabiki doları baskılayabilmek için, dolarizasyonu çözmek için..Selçuk da bunu diyor zaten ve bu sürdürülebilir değil diyor..
    15-16 meselesi doğru ya da yanlış kendi fikridir..ama diğer savunduklarına kimse yanlış diyemez..
    bu baskı ortadan kalktığında bizde gerçek dolar fiyatlamasını görürüz zaten..
    sen doları baskılamak için merkezin kasasını boşaltırsan ve bu da çözüm olmadığında koşa koşa faiz lobisinin kucağına oturursan dolar düşer tabiki..
    ama nereye kadar devam eder bu..

Sayfa 989/996 İlkİlk ... 489889939979987988989990991 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •